| | #1 (mesaj-linki) | |
| Unutulmaz Yeşilçam Replikleri Birçoğumuz severek ya da sevmeyerek izlemişizdir türk filmlerini.Öyle çeşitlidir ki koskoca bir demet olmuştur. Şimdi onlardan unutulmaz sahneler arıyoruz.Sadece onlar, filmin adını, oyuncularını hatırlatan o sihirli kelimeler topluluğu.Hem dalga geçip hem de çok sevdiğimiz. Elimizde kumanda kanal gezerken sadece o sahne gelinceye kadar beklediklerimiz yok mu? işte onlar... Siyah - Beyazın asaleti, 70'lerin görkemli yükselişi, 80'lerin amatör kamera eşliğinde çekim yapılmış havası ile, 90'larda bir el parmağını geçmeyecek filmleri, Ve sonrası... Birincisi benden: Güzel olduğunuz kadar küstahsınız da... | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Yeşilçam Replikleri - UNUTULMAZLAR
benim uleynnn deli kadir | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Unutulmaz Yeşilçam Repliklerinayır..nolamaz ![]() | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Unutulmaz Yeşilçam Replikleri tarkan - hancı!! iki geyik budu!!! hancı - iki tane istediginize göre çok acıkmıs olmalısınız, uzak diyarlardan mı geliyorsunuz?? tarkan - hayır!!! biri kurt'a ![]() | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Unutulmaz Yeşilçam Repliklerisenin annen bir melekti yavrum... ![]() | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Unutulmaz Yeşilçam ReplikleriNayir Nolamaz Bana Bunudami Yapacaktin nalcakkkk (sakkk ) | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Unutulmaz Yeşilçam Repliklerianam yok benim, babam yok benim... ![]() (gökten mi indin ) | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Unutulmaz Yeşilçam Replikleri Evinin kadını çocuklarının anası olacaksın.... | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Unutulmaz Yeşilçam Replikleri-Güzel olduğunuz kadar küstahsınızda ![]() | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Unutulmaz Yeşilçam Replikleri -Para elimin kiri kuzum. Bin lira harcıyorum gecede. ![]() *** -Tarkan yaşıyorsun... ölmedin demek. -Yaşıyorum evet. (hayır yaşamıyorum dememiş deseydi çık işin içinden kolaysa )*** -Ayrı dünyaların insanıyız... ![]() *** -Rica ediyorum bu bahsi kapayalım... ![]() *** - Seviyor musun? ![]() - Hayır! ![]() - Seviyor musun? ![]() - Hayır! ![]() - Seviyor musun?????? ![]() - Eveeet ![]() - Yalan söylüyorsun! Alçaaak (şaaak) [o tokadı yicek kaçışı yok ] Son Düzenleyen RuffRyders; 04-04-2008 @ 15:33. Sebep: :) | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Unutulmaz Yeşilçam Replikleri Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Unutulmaz Aşk Filmleri | Blue Blood | Sinema | 29 | 4 Hafta Önce 20:29 |
| Unutulmaz Kemal Sunal Film Replikleri (15+) | RespecT | Komik Flash'lar/Video'lar | 33 | 16-05-2009 20:22 |
| Unutulmaz Maçlar | Gabriella | Belgesel Diziler | 0 | 10-10-2008 19:17 |
| Mirkelam - Unutulmaz | Fırtına | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-02-2008 18:54 |
| İz Bırakanlar Unutulmaz | MYDMR | YouTube'dan Seçmeler | 0 | 17-01-2008 00:54 |