| | #21 (mesaj-linki) | |
| Cvp: 24 Saatliğine Karşı Cins Oldunuz, Neler Yapardınız?
saçlarımın uçlarını yerdim.. 5 sene sonra karın ağrısı şikayeti ile hastahaneye giderdim... acil ameliyata alınıp.. miğdemden den hentboll topu büyüklüğünde saç yumağı aldırırdım... ))))bu çok iğrençti... daha sonra yine susmazdım .. konuşur konuşur.. kon.. vs vs.. | |
|
| | #22 (mesaj-linki) | |
| Cvp: 24 Saatliğine Karşı Cins Oldunuz, Neler Yapardınız? selamlar ben halimden memnunum.Isteyene 1 gunluk karsi cins hakkimi devredebilirim | |
|
| | #23 (mesaj-linki) | |
Hii bir sürü manita yapardım kendime
| |
|
| | #24 (mesaj-linki) | |
ben beni aldatan erkek arkadasımı gider döverdim | |
|
| | #25 (mesaj-linki) | |
| Cvp: 24 Saatliğine Karşı Cins Oldunuz, Neler Yapardınız?Biraz mütavazi olurdum.. | |
|
| | #26 (mesaj-linki) | |
Her gece barda, gönlüm hovarda... Çalsın sazlar, oynasın kızlar... | |
|
| | #27 (mesaj-linki) | |
Saatlerce kendi giyimime dikkat eder dışarı çıkar başka kadınların kıyafetine bakardım ![]() Sonra kızlarla (sırlarımızı) sohbet ederdim acaba bizim hakkımızda ne düşünüyorlar ![]() Beyaz atlı mükkemmel prensimi beklerdim ama asla gelmez Yatarken saçlarımı tarardım bozulacak ama olsun ![]() ![]() | |
|
| | #28 (mesaj-linki) | |
Çapkınım, hovardayım... 24 ayardayım... ^ Şarkısını ıslıkla çalarak clark keserdim. | |
|
| | #29 (mesaj-linki) | |
Disco larda oynardım kendime zengin 1 sevgili yapardım | |
|
| | #30 (mesaj-linki) | |
| Cvp: 24 Saatliğine Karşı Cins Oldunuz, Neler Yapardınız? bu iğrenç duyguya da tatmanın nasıl bişey olduğunu anlamaya çalışırdım.( odrii nin arkadaşı) | |
|
![]() |
| Etiketler |
| cins, karşı, neler, oldunuz, saatliğine, yapardınız |
24 Saatliğine Karşı Cins Oldunuz, Neler Yapardınız? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Kim ne dedi ve Siz ne yapardınız? | BARIŞ | Forum Oyunları/Online Oyunlar | 143 | 08-08-2009 19:38 |
| Tan - Neler Neler | GÜLGECELER | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 07-09-2008 09:04 |
| Kayahan - Neler Olur Neler | KENCISii | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 15-03-2008 14:47 |
| MFÖ - Ele Güne Karşı | Blue Blood | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 27-02-2008 11:28 |
| Can sıkıntısına karşı eylem | Blue Blood | Komik Flash'lar/Video'lar | 1 | 23-08-2006 00:21 |