| | #31 (mesaj-linki) | |
| Cvp: 24 Saatliğine Karşı Cins Oldunuz, Neler Yapardınız?
ben vazgeçtim 24 saat değil 24 dakika olmak istemezdim kız olmak çok zor bu ülkede | |
|
| | #32 (mesaj-linki) | |
| Cvp: 24 Saatliğine Karşı Cins Oldunuz, Neler Yapardınız? Ben Düşünemez Ama Durun Düşünüp Düşünememe Arasında Kalmayı Tercih Ederdim Ama Erkek Nasıl Olunur Ne Yapar Bilmemki Bu Konuyu Açan Şahıs Biraz Tiyo Ver Bakalım ![]() ![]() ![]() ..,, | |
|
| | #33 (mesaj-linki) | |
| Cvp: 24 Saatliğine Karşı Cins Oldunuz, Neler Yapardınız?Erkek olarak yapabileceğin çok şey varda Yapmanı tavsiye etmem | |
|
| | #34 (mesaj-linki) | |
| Cvp: 24 Saatliğine Karşı Cins Oldunuz, Neler Yapardınız?Her ne kadar çok ama çok zor, hatta imkansız olsada kendim kadar yakışıklı bir sevgili bulmaya çalışırdım.. ![]() ![]() | |
|
| | #35 (mesaj-linki) | |
| Cvp: 24 Saatliğine Karşı Cins Oldunuz, Neler Yapardınız? | |
|
| | #36 (mesaj-linki) | |
| Cvp: 24 Saatliğine Karşı Cins Oldunuz, Neler Yapardınız? KIZDA OLSAM ERKEK GİBİ OLURDUM | |
|
| | #37 (mesaj-linki) | |
kız oğlan kız gibi 24 saat efendi efendi kazak örerdim | |
|
| | #38 (mesaj-linki) | |
| Cvp: 24 Saatliğine Karşı Cins Oldunuz, Neler Yapardınız?kadın programı izlerdim ![]() | |
|
| | #39 (mesaj-linki) | |
Evde kalmışsam koca bulurdum | |
|
| | #40 (mesaj-linki) | |
Kül kedisi misalimi. o gün akşama kadar duş alırdım...
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| cins, karşı, neler, oldunuz, saatliğine, yapardınız |
24 Saatliğine Karşı Cins Oldunuz, Neler Yapardınız? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Kim ne dedi ve Siz ne yapardınız? | BARIŞ | Forum Oyunları/Online Oyunlar | 143 | 08-08-2009 19:38 |
| Tan - Neler Neler | GÜLGECELER | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 07-09-2008 09:04 |
| Kayahan - Neler Olur Neler | KENCISii | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 15-03-2008 14:47 |
| MFÖ - Ele Güne Karşı | Blue Blood | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 27-02-2008 11:28 |
| Can sıkıntısına karşı eylem | Blue Blood | Komik Flash'lar/Video'lar | 1 | 23-08-2006 00:21 |