| | #41 (mesaj-linki) | |
| Cvp: 24 Saatliğine Karşı Cins Oldunuz, Neler Yapardınız?
Kadın olmaya hevesli ne çok erkek varmış meğer | |
|
| | #42 (mesaj-linki) | |
| Cvp: 24 Saatliğine Karşı Cins Oldunuz, Neler Yapardınız?Halımımden memnunuım valla )Cok Ters Soru Yaa Beyler Ayıp Oluyo ama aha kız olsam sunu yapardım fılan ) | |
|
| | #43 (mesaj-linki) | |||||||||
![]()
![]() Ben kız mız olmuom oynamıyorum ![]() | |||||||||
|
| | #44 (mesaj-linki) | |
karşı tarafta olsak ne yapacağımız belli oldu peki karşı cinse yerinizde olsalar ne yapmalarını kesinlikle önerirdiniz?cvp: ben askerlik yapmalarını önerirdim | |
|
| | #45 (mesaj-linki) | |
| Cvp: 24 Saatliğine Karşı Cins Oldunuz, Neler Yapardınız?Ben hamile kalmalarını önerirdim ![]() Ben karsı tarafta olsaydım o bi gün icinde sevgilim olan kızı bisekilde mutlu ederdim ![]() ![]() | |
|
| | #46 (mesaj-linki) | |
| Cvp: 24 Saatliğine Karşı Cins Oldunuz, Neler Yapardınız?Hamile olmak mı? ![]() Akşama kadar maç yapmanızı tavsiye ederdim.. Kadın olsaydım yolda gördüüm bütün erkekleri öperdim ![]() | |
|
| | #47 (mesaj-linki) | |
| Cvp: 24 Saatliğine Karşı Cins Oldunuz, Neler Yapardınız?buraya yazarsam banlanırım %200 boşverin ![]() | |
|
| | #48 (mesaj-linki) | |
| Cvp: 24 Saatliğine Karşı Cins Oldunuz, Neler Yapardınız? eşimi evire çevire döverdim, eee şartlar eşit olurdu tabii, dayak atmanın o muhteşem ötesi zevkini bende yaşamak isterdim... | |
|
| | #49 (mesaj-linki) | |
aynaya baktığımda kafayı yerdim heralde ama benden güsel kız olurdu hee | |
|
| | #50 (mesaj-linki) | |
| Cvp: 24 Saatliğine Karşı Cins Oldunuz, Neler Yapardınız? valla kızlar yurduna girer 24 saati orda onları seyrederek geçirirdim herhalde.. | |
|
![]() |
| Etiketler |
| cins, karşı, neler, oldunuz, saatliğine, yapardınız |
24 Saatliğine Karşı Cins Oldunuz, Neler Yapardınız? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Kim ne dedi ve Siz ne yapardınız? | BARIŞ | Forum Oyunları/Online Oyunlar | 143 | 08-08-2009 19:38 |
| Tan - Neler Neler | GÜLGECELER | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 07-09-2008 09:04 |
| Kayahan - Neler Olur Neler | KENCISii | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 15-03-2008 14:47 |
| MFÖ - Ele Güne Karşı | Blue Blood | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 27-02-2008 11:28 |
| Can sıkıntısına karşı eylem | Blue Blood | Komik Flash'lar/Video'lar | 1 | 23-08-2006 00:21 |