| | #81 (mesaj-linki) | |
| Cvp: 24 Saatliğine Karşı Cins Oldunuz, Neler Yapardınız?
yatağın altına girer 24 saat bitene kadar çıkmazdım | |
|
| | #82 (mesaj-linki) | |
| Cvp: 24 Saatliğine Karşı Cins Oldunuz, Neler Yapardınız?Ohoo neler yapmazdım ki Bir daha böyLe fırsat geçmez ele... | |
|
| | #83 (mesaj-linki) | |
Olabildiğim kadar marjinal olurdum ooooh ![]() Hayrola klibini sokaklarda bile canlandırırdım ![]() (Aaaaah yaktın beni Hande Yener=)) | |
|
| | #84 (mesaj-linki) | |
Belki sertab erener gibi bir soprano olurdum. ![]() O zaman eurovisiona katılırdım tabi beni seçmesi lazım trt nin | |
|
| | #85 (mesaj-linki) | |
| Cvp: 24 Saatliğine Karşı Cins Oldunuz, Neler Yapardınız?Böyle oyun olmaz Banlıyorum hepinizi ![]() | |
|
| | #86 (mesaj-linki) | |
Tanıdığım bütün erkeklerin iç yüzünü öğrenirdim .. Zevk aldıkları şeylerin Tadına bakardım .. Ve onlara göre hayat Ne mana taşıyor hangi pencereden bakıyorlar onu anlamaya çalışırdım | |
|
| | #87 (mesaj-linki) | |
| Cvp: 24 Saatliğine Karşı Cins Oldunuz, Neler Yapardınız? | |
|
![]() |
| Etiketler |
| cins, karşı, neler, oldunuz, saatliğine, yapardınız |
24 Saatliğine Karşı Cins Oldunuz, Neler Yapardınız? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Kim ne dedi ve Siz ne yapardınız? | BARIŞ | Forum Oyunları/Online Oyunlar | 143 | 08-08-2009 19:38 |
| Tan - Neler Neler | GÜLGECELER | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 07-09-2008 09:04 |
| Kayahan - Neler Olur Neler | KENCISii | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 15-03-2008 14:47 |
| MFÖ - Ele Güne Karşı | Blue Blood | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 27-02-2008 11:28 |
| Can sıkıntısına karşı eylem | Blue Blood | Komik Flash'lar/Video'lar | 1 | 23-08-2006 00:21 |