| | #1 (mesaj-linki) |
Peki Ya Sen Seversen? Beni biri severse; utanırım Seni biri severse; gururuna eklenir... Beni biri severse; korkarım onun için, Seni biri severse; geride duramazsın... Beni biri severse; kaçarım kendime, Seni biri severse; ona kaçarsın birkaç günlüğüne... Beni biri severse; ben o birine seviyorum diyemem, Seni biri severse; günde bin kaç kez söylersin sevdiğini... Beni biri severse; ona vereceklerime sınır koymam, Seni biri severse; neler alacağını hesaplarsın... Beni biri severse; esir olurum, yanına yoldaş, Seni biri severse; esir alırsın, emretmek arzusundan.... Beni biri severse; özgürlüğümü de götürür gittiği yere... Seni biri severse; özgürlük nedir bilmiyordur ki... Beni severse biri; o artık benimle bir'dir... Seni biri severse; bir'likten cinnet doğar aranızda.... Beni biri severse; bundan sonra bir değildir aslında. Seni severse biri; herkes kendiyle bir'dir... Sen birini seversen; sadece ağlayabilirim, Birini seversen sen; buna inanamayabilirim, Seversen sen birini; kendini daha çok sevmek içindir yine, Seversen birini sen; bana duyurma... Sen Sevebilirsen Birini ; Gururuma sarılır yaşarım... Ben birini seversem; ben severim sadece, Birini seversem ben; cinayettir, intihardır, Seversem birini ben, sadece birini severim, Seversen ben birini; o biri bir sensin'dir... Peki Sen Seversen Ne Yaparsın? | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: Peki Ya Sen Seversen?
Ben Seversem Çok Utanırım Peki Ya Sen? | |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
Cvp: Peki Ya Sen Seversen?Geldiği nokta kalbimse o kişinin ; Anlamını hiç bir zaman yitirmeyecek kelimeleri dile getiririm ona,hemde çekinmeden ama utanırım yeri geldimi... Peki Ya Sen Seversen ? | |
|
| | #4 (mesaj-linki) |
Cvp: Peki Ya Sen Seversen?Ben Birini Seversem,Tam severim ![]() Peki Ya sen ? | |
|
| | #5 (mesaj-linki) |
Cvp: Peki Ya Sen Seversen?Ben Seversem Mutlu Ederim Peki Ya Sen | |
|
![]() |
| En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| sen seversen, seni biri severse utanırsın, seversen, ya seversen, |
| Konu Araçları | |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||