| | #1 (mesaj-linki) | |
| Admin Olsaydınız Arkadaşlar oyunumuz basit: Hanii belki benim gibi site kurma ihtimali.. Trilyonda bir şansı olanlar için Admin Olsaydınız Siteniz nasıl olurdu ??? Adettendir, İlk olarak ben başlayım ![]() Admin Olsaydınız !! Ben Admin olsaydımm.. Teyze burası torununu gezdirme yeri değil yaa ![]() Yavrucum sizde tepinmeyin ![]() Sitemi çökertceksiniz Ulan Tonla para harcadık yaa.. ![]() Neyse.. SiteMin kurallarıdırrr...Bi konu ekliyim hemen cahtte dalayım yok. Sağdaki soldaki sitelerden her şeyi çalabilirsiniz ![]() Ama burdan bişiy yürüteni hemen bana ispiyon edin. ![]() Başka siteden gelip kızlara sulananlara toplanıp bizim kızlarımıza nasıl sulanırsınız diyip en kral virüs atıp kaçacaksınız ben duymadım görmedim bilmiyom derim Adminle yani benle yada görevli olan arkadaşlarımızlaLaf yarışına girdiğinizi görmeyim hııııı ![]() Vay efendim bana viplik verin modluk verin diye zırlamak ağlamak ![]() Üstünü başını yırtmak ben gidersem sitede kimse kalmaz tarzında konuşmayın. Burda hepimiz arkadaşız yeri geldiğinde mertebelerinizde artacakdır.. Savaşda ve barışda hastalıkda ve sağlıkda sitemi seveceğinize ![]() Başka sitelere üye olmayacağınıza olursanızda ne kadar kötü niyetli insan varsa alayının ölüsünü göreyim diye yemin edeceksiniz ![]() Üyeleri arkadaş listenize ekleyeceğinizde önce O kişiye haber verin yani seni arkadaş listeme sakıncası yoksa eklemek istiyorum diye bi zahmet özel mesaj atın. Adminden daha yakışıklı biri siteye üye olursa ![]() Anket yapıp O üyenin ihracına hizmet edeceksiniz Yada bana haber verin bende anında banlayım ![]() ne len burası mankenlik ajansımı dimi yanii ![]() Sürekli aynı türden espirileri yapmayın.. bayat oluyorrr.. Bildiğiniz güzel espiri varsa bana söyleyin ben yaparım Buranın tanışma arkadaşlık paylaşma sitesi, olduğu Fakat girer girmez lan burada kız varmı diye cahil cahil konuşmayın ![]() Ama bayan iseniz yakışıklı varmı diye konuşabilir ve bana ulaşabilirsiniz ![]() Bi konuyu iyi bilebilirsiniz ama: Admin sizden daha iyi bilir ![]() Adminim sen daha bilgilisin diyip beni öveceksiniz ![]() Gerektiğinde peki yanlış aktardım sanırım diyip konuyu daha fazla uzatmayıp susmayı tercih edin ![]() Asla görevli olan arkadaşlara sen nerden biliyon laynn sanamı soracaz diye konuşmalar yapmayın ![]() çünkü seçilen arkadaşlar görevlerinde başarılı oldukları için benim tarafımdan seçilmiştir. Benim Sitem Evrenseldir. Her inançdan her ülkeden üyeler olabilir.. Vay elin gevuru gelmiş elin dinsizi gelmiş diye.. üyenin kalbini kırmayın ![]() dövmeyin, aşalamayın, anında yedi göbek arkadaşınızla beraber banlanırsınız. Sitemde 10 milyardan fazla.. doküman var çokmu salladım acaba neyse ama kız sayısı 20 tanecik Hemen duruma müdahele edip kız toplayın +rep verecemmm Bana bi soru sorduğunuzda cevap verdiğimde ertesi, gün; naber leynn kanki diyip cıvıklaşmayın ![]() Sitemde uyuşturucu partileri vermek kesinlikle yasaktır havuz partisi verirseniz müstesna gösterebilirim benide çağrın ama ![]() Unutmayın her İnsan özeldir. Sizde İnsan olarak özelsiniz.. ama Admin değilsiniz ![]() O yüzden kimsenin kalbini kırmayın..Ben kırarsam bende İnsanım hatasız kul olmaz Ama siz hata yapmayın ![]() Banlamak geçici çözümdür. Bir İnsanı kaybetmek yerine; onu neden yanlışa iten sebepler var diye, Dinlemeyi tercih ederim. Ama bunuda suistimal etmeyin LÜTFEN Sitemde kendi Ailenizle ayıp diye paylaşamadığınız türden konuları.. burada,da Ulu orta konuşmayın Sırf konu açtı desinler diye açmayın burasıda bir Ailedir unutmayın enee şiir gibi oldu konuşmayın, açmayın, unutmayın. Şairmi olsam nee ![]() Siz kibar davrandığınız sürece bizde kibar davranırız ![]() Ama havaya girmediğiniz sürece yoksa ![]() Yorum yazarken sadece beyeni yorumu yazın eleştirileri özel mesaj ile atın.. Konusunu beyenmediğiniz arkadaşı, küçümseyici yorum yapıp,da diğer üyelere bakk seni nasıl rezil ettim tarzı düşüncelere kapılmayın kendi itibarınızı düşürürsünüz bize rapor edin düzenlemesini yaparızO konusunu beyenmediğiniz arkadaş acemi olabilir Beyenmeyede bilirsiniz. Siz daha iyisini yapın. Hacker lık yapıyorsanız Afffff,ferim ama sitemde deneme yapmayın yandaki siteyi patlatın Hiçbir zamaan vay ben şu kadar konu ekledim diyip havaya girmeyin ![]() En güzel konuları ben eklerim çünkü Ve ayrılacalık beklemeyin avucunuzu yalarsınız ![]() Layık gördüklerimizi zaten başarılarından ötürü takdir ederiz ![]() Herhangibi bir durumda bana ulaşabileceğiniz mail adresim ![]() paraliyim,araba,yat..helikopter-hepsi var_sitembilevar @hotmail.comLayn hemen eklemeyin Ama kızlar ekleyebilirrr.. ![]() adres vermeye gelmiyor yaa.. ![]() hemende ekliyonuz kızlara öncelik tanıyın şiytt kızlar sizde güzelseniz ekleyin hee Ben yoğun bi Adminim Benim aklıma gelenler şimdilik bunlar kendi yazdığım kurallar.. Peki ya siz !! Admin olsaydınız siteniz nasıl olurdu ??? | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Admin Olsaydınız
admin nasıl olunur onu bilmem önce nedir bu admin apla?iyi bişiyse olcam ben.yoksa halimden memnunum
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Admin Olsaydınız Sitemde kendi Ailenizle ayıp diye paylaşamadığınız türden konuları.. burada,da Ulu orta konuşmayın Sırf konu açtı desinler diye açmayın burasıda bir Ailedir unutmayın enee şiir gibi oldu konuşmayın, açmayın, unutmayın. Şairmi olsam nee Siz kibar davrandığınız sürece bizde kibar davranırız ![]() Ama havaya girmediğiniz sürece yoksa ![]() Ben site kursam bunları yazardım (Analiiz_TilburG adlı kullanıcıdan alıntıdır) | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Admin Olsaydınız Sitemde Canlı MÜZİK ![]() Radyoda olabilir 7/24 Bebekler içinde bakıcı olurdu ![]() | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
Admin olsam eğlenceli bir sitem olurdu.Flash oyunlar oldurdu evet,Ve yararlı konular.Birde bayağı kuralcı-tutucu bir tavrım olurdu.Siteme üye olan tutarsız,ölçüyü kaçıran,zayıf kişilikli insanlar bana gıcık olabilirdi
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
Zaten adminim, her gün nasıl olduğuma da hemen hepiniz tanıksınız. Sitem de şu ankinden farklı olmazdı, tek bir özellik hariç; mavi karanlık temanın yanında bir de pembe aydınlık tema sunardım alternatif olarak. Ya işte böyle | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
Uyarı +21 İçerik... Girmek istediğinden eminmisin ? | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Admin Olsaydınız Üyelerime Bilmiyorum nasıl olur ama: ![]() Ayda bir kere; tümm.. üyelerimin katıldığı, Konferans yapardım. Onlara Ülkemiz ve Dünyada oluşan olumsuzlukları, Ve altarnetif olarak sunulabilecekleri, Önerilerin tartışıldığı.. Bireysel olarak bizlerinde toplumu oluşturduğunu, Gerek küresel-ısınma terör vs... Yapılan bir Ankettee... Bilim Adamlarını en çok endişelendirenn.. Nedir ?? Sorusuna. Küresel ısınma tehditi olarak cevap verilmiş. Haklılarda Bitkinin olmadığı; Suyun olmadığı; Bir Kurak Dünyada: Ne yapılabilirki ?? Ama bilim adamlarının, bence ilk olarakk.. endişelenmeleri gereken; Savaş !! Trafik kazalarııı... Öyleya İnsan ırkı: Neredeyse Savaşlarda yok olacakk.. Ülkemizde,de Her yıl Trafik kazalarında 15,bin İnsanımız hayatını kaybediyorr.. Sakat kalanlar hariç. İnsanın olmadığı, Canlıların kalmadığı, Bir: Dünyada; Küresel ısınma olsa: Ne olurr.. Olmasa ne: Olurr.. Bu demek değilki; Küresel ısınma önemsizdir. Asıl Önemli olan; Tüm ülke liderlerinin.. İnsanlarının bir an önce; Birleşmesidir. Sınırların ortadan kalkması, Eşit gelir dağıtımının olmasıdır. Bende sitemde üyelerimi gerekirse Lider olarak bu, ve benzeri konularda.. Bilgilendirmeyi, sağlamaya çalışırdım. Olmazya !! Belki ülkemdeki Diğer Admin Arkadaşlarımızla birlikde; ortak bir çalışmamız olurdu. Böylece ülkemizde tümm.. Adminlerle ortak kararlar almış olur: Ve çoğunun,da; yabancı dili, varr.. Diğer ülkelerdeki Adminlerle birlikde hareket ,de edebiliriz... Tüm Dünya,ya yaymış oluruz İçimizde olan:Yarınlarımızı Kurtaracak olan: Kardeşlik !! Yani sitem eğlendirdiği kadarrr.. Yarınımızıda düşünen Gençlerin. Bilinçli !! Gençlerin, Olmasına hizmet ederdim. Çünkü: Hayatımız sadece eğlenceden ibaret değildir. Eğlencenin olması için: Dünyamızın olmasııı.. Dünyamızın Devamının olması içindee... Kardeşliğin olması, GeRekir. Fikirler ayrı olabilir Düşünceler hep ayrıdır zaten. Ama uzlaşmak zorundayız, yoksa Dünya denilen.Tabiat: Ona karşı yaptıklarımızı bizden fazlasıyla alacaktır. Misal Mübarek Ramazan ayındayız Dün akşamki ilk: Treavi namazındaa.. Neredeyse tek genç bendim. Çoğu 40 yaş üstü: Tabi dün gece maç vardı diyenler olabilir.. Ama bizi maçlar kurtarmıyacakki. ![]() Camilerimizi boş bırakmayalım. Hangi camilerimizmi !! 17 ağustos Depreminde; Dilimizden Düşmeyen Allah kelimesini zikrettiğimiz, çoğumuzun koşup; Namaza başladığı, Camilerimiz,den bahsediyorum. Ne olursunuz bilinçli olalım. Bilgisiz kaldığımızda bize faydalı olanları elimizle Geri itmeyelimm.. Yani Admin olsaydım. Böyle bir şeyler yapmaya çalışırdım. Sitenin duvarına her kezin okuyabileceği.. ışıklı Reklam panosu Şeklinde,de yapılabilir. Okumadan, Siteyi giriş yasaktır gibisinden ![]() | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Admin Olsaydınız Sitem Vardı Adminde Oldum Öncelikle Seoyu Hallederdim Sora Tema Böyle Şeyler Basit Daha Sonra Modlar Yüklerdim Oyun Chat Gibi Onlarda Vardı Seoda Vardı Aktif Üye Yoktu Kullandığım Sistem Smfyidi Tagından Rssine Rssinden Xmlsinden 3 Farklı Sitemapinden Bookmarksına Hertürlü Şeyi Yaptım Sitenin Hiti Artması İçin Pagerank İçin Dizinlerede Ekledim İlk Başta Beklenen Pr 6 Ydı 5 Oldu En Son 4 Gösteriodu 3 Geldi Ve Hergün Adsenseye Tıklata Tıklata 300 Ytl Gibi Bi Para Aldım 2 Ayın Sonunda Adsenseden Ban Yedim Ve Siteyi Bıraktım Tahmin Ettiğim Gibi Domain Boşa Çıkar Çıkmaz Parking Oldu Yani Site Açmak Uğraşmak Admin Olmak Bir Hobi Gibi Online Oyun Oynıyanlar Nasıl Karakterlerini Güçlendirmeye Çalışıyorsa Site Sahipleride Sitelerini O Derece Geliştirmeye Çalışır Admin Olsaydım Demek Kolay Bir Olun Ondan Sonra Görün Demek İstiyorum Aslında Dediklerim Webmaster İçin Geçerli Normal Admin Olunca Yapcaklarınız Belli Bir Yere Kadar Ftp Şifresi Cpanel Olmadıkdan Sonra Siteye Modül Ekliyemessiniz Dosyalarda Manuel Değişiklikler Yapamassınız Şuanki Sistemde Smf Wordpress Vbulletin Dosyaların Çoğunu Panelden Değiştirmek Mümkün Fakat Dosyayı Değiştirince Site Açılmassa Kalıyorsunuz Ve Ftpden Klasörleri 777 Yapmanız Gerekir Linuxse Yani Admin Olursanız Yapcağınız Pek Birşey Yoktur Webmaster Gerekeni Yapar Sizde Forumda Yönetici Olursunuz Şu An Burda En Zor İş Neutralizerin Gibi Moderatorlerin Ve Adminlerinde İşi Zor İnsanlarla İlgilenmekde Bir O Kadar Zordur Siteyle Uğraşmak Admin Olmak Dışardan Göründüğü Kadar Kolay Değildir | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Admin OlsaydınızSitemin tema yerinde bi akvaryum ![]() Şarkı odaları Kareoke tarzı yaniii.. ![]() Dileyenler: Halayda çekebilirler ![]() Kimseler sinirlenmesin ![]() Herkezin eğlenmesini | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Admin Olsaydınız Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Bir Uzaylı Olsaydınız? | GÖK-TÜRK | Forum Oyunları/Online Oyunlar | 19 | 04-08-2009 17:25 |
| Admin (Administrator) - Admin Nedir - Admin Hakkında | kompetankedi | X-Sözlük | 1 | 23-11-2008 18:32 |
| Admin Studio 6 | ivesa | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 0 | 31-01-2006 20:38 |
| Windows Unutulan/Kaybedilen Admin Şifrelerini Değiştiren Araçlar- Kurtarma Konsolları | Tigin | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 1 | 23-01-2006 02:55 |