| | #21 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Evet & Hayır Oyunuyok sevmem bide burnum akıyo deliriyorum sonra şöle inci gibi dökülmüyorki yaşlar yanaklarımdan ![]() yüzmeyi severmisin? | |
|
| | #22 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Evet & Hayır Oyunuevet skuba dersleri bile veriyorum zaman zaman dermişim ( ben neymişim vay be ) ![]() sen işkoliksin mi ? ![]() | |
|
| | #23 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Evet & Hayır Oyunuevet şu sıralar öyle sanırım... sen sevmezmisin calışmayı? | |
|
| | #24 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Evet & Hayır Oyunumerbur olmadığım konularda çok severim ![]() ne işkoliği hem raporun yok mu senin ne işi ![]() | |
|
| | #25 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Evet & Hayır Oyunuevet rapor verdiler acaba neden ![]() ![]() sen hiç rapor aldın mı? ![]() | |
|
| | #26 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Evet & Hayır Oyunuelazığdan edindiğim var bir tane sdenelerdir saklarım bir başkasını da alırsam koleksiyon yapmaya hazırım demektir hala aydınlık mı hava orada ? | |
|
| | #27 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Evet & Hayır Oyunuevet hala aydınlık gün batımını severmisin? | |
|
| | #28 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Evet & Hayır Oyunuhıhı birazdan gün batımını seyretmeye çıkacam gelir misin benimle ![]() | |
|
| | #29 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Evet & Hayır Oyunugelmek isterdim ama ben oraya gelene kadar gece oluyy arkadaşım hava soğukmu orada? | |
|
| | #30 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Evet & Hayır Oyunukalın giyinip gel azıcık bişeycikler olmaz arkadaşım neyse ben bir kaç güne dönecem sen kışın rapor alırsın o zaman geliriz birlikte kayak yapmaya gideriz arkdaşım olur mu ![]() | |
|
![]() |
| Etiketler |
| evet, hayır, oyunu |
Evet & Hayır Oyunu Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Japonca ''evet'' ve ''hayır'' nasıl denir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 1 | 26-11-2008 14:25 |
| Evet & Hayır Oyunu [Arşiv] | RuffRyders | Arşive Kaldırılan Konular | 5021 | 01-09-2008 16:57 |
| Evet & Hayır Oyunu [Arşiv] | BlueNighT | Arşive Kaldırılan Konular | 3146 | 19-06-2007 05:13 |
| Evet & Hayır Oyunu [Arşiv] | iraLoS | Arşive Kaldırılan Konular | 1093 | 22-02-2007 11:54 |
| Evet & Hayır Oyunu [Arşiv] | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 1004 | 04-12-2006 18:56 |