| | #1 (mesaj-linki) | |
| 25 Trilyon Sana Çıksa Ne Yaparsın?Bakalım Neler Yapılırmış ![]() | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: 25 Trilyon Sana Çıksa Ne Yaparsın?
BEN bir villa,limuzin,plazma büyük,havuz,sinema odası,bilgisayar odası,playstaion odası,daha neler neler......
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: 25 Trilyon Sana Çıksa Ne Yaparsın? önce yoksullara yardım ederim sanat okulları açarım ve kursları sonra aileme verrim onlardan alırım lazım oldukça | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
25 Trilyon az para değil ki! İstanbul'dan bir dublex almakla işe başlardım. İzmir'den 1 tane otel alırdım. Ankara'dan 1 tane dublex. Antalya'dan 1 tane dublex. İyisinden bir araba. Eğitim masraflarım. Buz pateni. Iphone 4G. Laptop Eurovision bileti. Bir kaç ülkeye gezi. Diksiyon kursu. Bir mağzayı kapatıp bütün elbiseleri alırdım. Piyano Yan flüt. Ney. Yazarı tarafından imzalanmış orjinal kitaplar.. Ve daha bir sürü şey. Bir bu kadar da aklıma gelmeyen şey olduğunu düşünürsek çok şey yapardım... | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: 25 Trilyon Sana Çıksa Ne Yaparsın? evrende bulabileceğim herşeyden bir tane satın alırdım sanırsam | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
Uzaya yolculuk...........Yapmak isterdim başka bişet istemiyorum
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| Çıksa, trilyon, yaparsın |
25 Trilyon Sana Çıksa Ne Yaparsın? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Sevdiğinin Geri Dönmesi için Ne Yaparsın? | HerHangiBiri | Anketler | 36 | 02-05-2009 22:01 |
| Sana Bir Şey Olmasın | boran27 | Sizin Video'larınız | 4 | 27-03-2009 19:16 |
| Sana Değmez | careless_WhispeR | Duygu Yüklü Flash'lar | 6 | 18-09-2008 21:49 |
| Sana Aşk Yakışmaz ki.. | Blue Blood | YouTube'dan Seçmeler | 2 | 14-08-2007 16:01 |
| Sana Geldim | Blue Blood | Duygu Yüklü Flash'lar | 2 | 29-05-2007 01:38 |