| | #1 (mesaj-linki) | |
| Bir Bilmecem Var Bilmecelerinizi, bulmacalarınızı bu konu altında barındırıyoruz... Zeka sınırlarını zorlayıp insanı bunalıma sokacak sorulardan kaçınınız lütfen Son Düzenleyen Blue Blood; 21-01-2006 @ 19:20. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Bana lütfen söylermisiniz Bedava olan ve vergisi olmayan nedir ? Not : cevabını bu sayfallarda vereceğim ama önce konuklar lütfen | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Bilmecenin Cevabı Yok :D
Abi yok bunun cevabı google'da... Bişeyler sıkmam lazım.. Gülmek, Ağlamak, Dua Etmek vs vs İpucu Varmı ? | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
|
"Hava" olabilir mi ? | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Evet Dostlarım Birbirinden ilginç 3 cevap almışım :.. Bunlara sıra ile yanıt vereceğim Önce ilk CinneT arkadaşım :...şayet ip ucu olsa idi cevap olurdu :...bu cevap o kadar derindir ki google bile termolojisine almamıştır kafa bulandırmasın diye nafile dostum google'da arama bak bir etrafına hemen orda duruyor elenmiyor koklanmıyor sadee hissediliyor çoğumuzda rastamıyacağın bir tür ve kelime :... vermekle bir şeyimiz eksilmeyeceği kadar, almakla hoşlanacağımız bedava olan ve hiç bir devletin üstünde hak idda edemiyeceği kadar vede "güzel bir şey fena fikir değil koyalım buna da bir vergi"diyeceği kadar , hoş bir şeydir.......? Sevgili Özlem :... senin söylediğin de saygıdeğer sanatçımız Özdemir Erdoğanın bir şarkısıdır malüm " Hava bedava su bedava " diyor herhalde çağırışım yaptı sende de......? Veeee sevgili DİVa'm :.... senin de içinde olan her zaman vermeği adet edindiğin bir duygudur :......? SEVGİ dostlarım SEVGİ .....!Verelim ve alalım daima...... Sevgi ile kalın... hoş kalın hoşçakalın......HerCahi der ki :... bu ilginç bilmeceler devam edecek bu sayfalarda SEVGİ SAYGI ARKADAŞLIK ... adına ::.... SEVGİ'siz kalmamanız dileği ile.... | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
|
Ben Sorayimda Akliniz Hayaliniz Sassinn Bilin Bakalim Nedir Cevabi Ben Giderim O Gider Arkamdan Tin Tin Eder
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
|
Gölge | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Basit İşlemmEşitliğin Sol Tarafına Öyle Bişey Ekleyinki Eşitlik Doğru Olsun... İstediğiniz Herşeyi Ekleyebilirsiniz (Örnek: Çiçek, Böcek, Ağaç, Kare , Kök, Faktöriel, Küp, vd..) Ancak Sadece Birşey Ekleyebilirsiniz... Bu yüzden 5'in yanına 54 ekliyip 545 yapamassınız Çünkü 54 iki Şeyden Oluşuyoo... İpuçları Bu kadar... | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |||||
|
Kırkayak demişsinde eğer kırkayağın resmini koyarsan o bi bilinmez olur ve 5 ile çarpılması gerekir eğerki kırk tane ayak koyarsanda ben tek birşey koyabilirsiniz demiştim bu kurala aykırı bi durum olur.. Yani YANLIŞŞŞŞŞ...!!!! | |||||
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
|
ama cevabı nee
| |
|