| | #1 (mesaj-linki) | |
| Şarkı belleğimizi yoklayalım Konu basit ve eskiden beri hep oynadığımız bir oyun. Ben şimdi bir şarkıyla başlayacağım. İçinden seçtiğim kelimeyle alttaki arkadaş yeni bir şarkı bulacak. (Aynı şarkının değişik yerlerinden alıntı olmasın,lütfen) Bir kapı açılır,yüzün görülür Hayat yanılgıdır duygularımda. (İlhan İrem'den) Evet alttaki arkadaş kelimen "duygu". Kolay gelsin.. Son Düzenleyen Morrigan; 07-04-2006 @ 22:33. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Şarkı belleğimizi yoklayalım...
derin duygular besliyorum sana akrşı,sewgi diil içimdeki aşkın alası,konuşarak anlatamam sana aşkımı,anlatır sana aşkımı belki bu şarkı.. ___'belki'___ | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Şarkı belleğimizi yoklayalım... Birgün belki hayattan, Geçmişteki günlerden Bir teselli ararsın, Bak o zaman resmime, Gör o akan yaşları. Benden sana son kalan, Bir küçük resim şimdi, Cevap veremez ama, Ağlar yalnızlığıma. yeni kelime: yalnızlık | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Şarkı belleğimizi yoklayalım... Kimi yerer kimi över Her biri bir ilgi bekler Umudum hiç ulaşılmaz Yanlızlık paylaşılmaz Herkezle kaynaşılmaz... Sen hiç mi yanlız kalmadın Şu fani dünyada Ah o zaman anlarsın Yanlızlık paylaşılmaz - Duman yeni kelime: paylaşmak | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Şarkı belleğimizi yoklayalım... O yerlerde yaşamak Herşeyi senle paylaşmak Ne zor böyle sensiz olmak Unuttum artık adını Sen dağların kadını Söyle bunlar bana reva mı yeni kelime: reva | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
hep mi cefa gördüğüm reva yokmu sende hiç vefa mühürlü kaderim ben gibi eririmisin YENİ KELİME:CEFA | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Şarkı belleğimizi yoklayalım... Nedir çektiklerim senin elinden Ne istersin benim gibi garipten Hergün bana zulüm etmek suçundan Mahkemeye versem seni asarlar Asarlar asarlar hey Cehennemde cayır cayır yakarlar Seven insan böyle mi olur bilmem ki Seni benim kadar kimse sevmez ki Senin gibi yare cefa edeni Cehennemde cayır cayır yakarlar Yakarlar yakarlar hey Mahkemeye versem seni asarlar(kıraç söylüyor) yeni kelime: asmak | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
Kırıklarını aldırdım kalbimin Zırhımı çıkarttım astım portmentoya Güzel kadınlar boş suratlar Benimse yenmiş tırnaklarım titrek ellerim var Evet dedi ben de seni aldattım Bir kez de değil üstelik Çünkü beni çok kanattın Çok sevdiğim bir yalandın Gönülçelen aynı anda utanmadan Hem kırıcı hem kırılgan Yordun beni gönülçelen Biraz gerçek biraz yalan Hem yarabandım hem yaram Bitsin artık gönülçelen Yeni Kelime:GERÇEK | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Şarkı belleğimizi yoklayalım... Beni gerçekten sevdiysen söyle Asla hayır deme Herkese bahset senden, benden, bizden Yeni Kelime : herkes | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
herşey biter HERKES untulur ben seni kaç kere sevdiğimi unuttum haram olsun yıllarım olmuş ZİYAN sende unut beni kaç kere sevdiğini yeni kelime ZİYAN Son Düzenleyen cimcimem; 27-01-2006 @ 20:15. | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Şarkı belleğimizi yoklayalım Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Anima - Son Şarkı | blueeyez | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 11-04-2008 02:47 |
| Ahsen - Son Şarkı | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 15-03-2008 13:42 |
| Bir Şarkı Çal Bana - Türkçe Şarkı Sözleri | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 1428 | 22-02-2008 15:50 |
| Şarkı - Şarkı Nedir - Şarkı Hakkında | BARIŞ | X-Sözlük | 0 | 10-12-2007 15:37 |
| Sensizliğe Son Şarkı | KaRNeC | Duygu Yüklü Flash'lar | 0 | 11-03-2007 00:43 |