| | #21 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Hayalinizdeki Dünyayı Anlatın sevdiklerimin olduğu dünya | |
|
| | #22 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Hayalinizdeki Dünyayı Anlatın aklınıza gelebılecek tüm kötülüklerden arındırılmış bi dünya....... | |
|
| | #23 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Hayalinizdeki Dünyayı Anlatın MAVİ KARANLIK GİBİ Bİ YER | |
|
| | #24 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Hayalinizdeki Dünyayı Anlatın
kötülükler üzerine kurulu bir dünya
| |
|
| | #25 (mesaj-linki) | |
ßenim Dunyam Pc'm Ve cOk HızLı hic Kopmuycak ßi ßagLantı + Msx Ve ömür ßoyu gidecek koLayLa cips | |
|
| | #26 (mesaj-linki) | |
tüm insanlar pisikopat takılıyor acımadan bir birlerini vuruyorlar iylik yok olmuş vijdansız insanlarla dolu bir dünya için el ele
| |
|
| | #27 (mesaj-linki) | |
cennet gıbı bır yer olsun ısterdm
| |
|
| | #28 (mesaj-linki) | |
ne başta dert ne gönülde hasret olsun,ne zengin fakir ne sen ben farkı olsun,kardeş kavgasına bir nihayet olsun,kış günü herkesin evi barkı olsun,yaşamak sevmek gibi gönülden olsun,olursa bir şikayet ölümden olsun...
| |
|
| | #29 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Hayalinizdeki Dünyayı Anlatın BÜTÜN DÜNYA TEK BİR BAYRAK OLSUN ODA AY YILDIZIM....BÜTÜN DÜNYA TEK BİR DİNE İNANSIN ODA İSLAM....BÜTÜN DÜNYA BİZİM OLSUN TÜRK MİLLETİNİN..... | |
|
| | #30 (mesaj-linki) | |
ihanetsiz bi dünya
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| anlatın, dünyayı, hayalinizdeki |
Hayalinizdeki Dünyayı Anlatın Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| ''Sadece 1 kelimeyle'' Kendinizi Anlatın | asla_asla_deme | Forum Oyunları/Online Oyunlar | 1485 | 21 Saat Önce 14:46 |
| Ayna - Ben Tutuyorum Dünyayı | Blue Blood | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 05-03-2008 16:15 |
| ''Sadece 1 kelimeyle'' kendinizi anlatın bakalım [Arşiv] | tusubasa | Arşive Kaldırılan Konular | 3045 | 25-11-2007 01:12 |
| Hayalinizdeki Oda | Blue Blood | Flash Oyunlar | 4 | 27-02-2007 22:24 |
| Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu | virtuecat | Karışık Flash'lar/Video'lar | 0 | 23-11-2006 02:16 |