| | #41 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Hayalinizdeki Dünyayı Anlatın herkesın bırbırını sevebıleegı savassız bır dunya | |
|
| | #42 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Hayalinizdeki Dünyayı Anlatın
sen çoq şey istiyosunn çoq şeylerin istenmediği bir dünya | |
|
| | #43 (mesaj-linki) | |
Benim ütoyamda her zaman iyi duygular yer alır..İnsanlara güzel yaklasırsan kimse kadir kıymet bilmez diye bişi yok..kimsenin yalan söylemedigi,en mutlu oldugu yerde ve yanındayken en mutlu oldugu kişiyle beraber yasadıgı,büyük bir ada (özellikle ada olması lazım cünkü oradan olmayan insanlarla etkilesim zor olmalı )iyilik varsa kötülük de vardır ya her zaman duygular zıttıyla anlam kazanır,adam dısındaki her yer kötü olabilir..Ama benim bulundugum dünya yani adam cok iyi olacak![]() ![]() (Hic olusmazsa böle bi durum gercekte,hayaller var işte daha ne olsun )
| |
|
| | #44 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Hayalinizdeki Dünyayı Anlatın BeniM İstediğiM DünyA AdrenaliN DolU OlmaLI... +iTiBaR+![]() Son Düzenleyen B.L.A.C.K; 09-08-2008 @ 17:37. Sebep: Yanlış Yapmışım | |
|
| | #45 (mesaj-linki) | |
KİMSENİN BİRBİRİNİ KIRMADIĞI İNCİTMEDİĞİ TANIMASALAR BİLE BİRBİRLERİNE SELAM VERDİKLERİİ GÜLÜCÜKLERİN EKSİK OLMADIĞI ÜZÜNTÜNÜN VE YALANIN OLMADIĞI DÜRÜSTLÜĞÜN VE DOĞAL OLAN NE VARSA YAŞANDIĞI SAYGININ EKSİK OLMADIĞI HOŞGÖRÜ VE SÜKUNETİN YAŞANDIĞI BİR DÜNYA OLSUN İSTERDİM SANIRIM FARKINDA OLMADAN BEN CENNETİ ANLATTIM | |
|
| | #46 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Hayalinizdeki Dünyayı Anlatın kızlarla dolu bi dünya | |
|
| | #47 (mesaj-linki) | |
Huzurlu,hiiç ödev verilmeyen ve ailemle yaşayabileceğim bir Dünya
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| anlatın, dünyayı, hayalinizdeki |
Hayalinizdeki Dünyayı Anlatın Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| ''Sadece 1 kelimeyle'' Kendinizi Anlatın | asla_asla_deme | Forum Oyunları/Online Oyunlar | 1485 | 7 Saat Önce 14:46 |
| Ayna - Ben Tutuyorum Dünyayı | Blue Blood | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 05-03-2008 16:15 |
| ''Sadece 1 kelimeyle'' kendinizi anlatın bakalım [Arşiv] | tusubasa | Arşive Kaldırılan Konular | 3045 | 25-11-2007 01:12 |
| Hayalinizdeki Oda | Blue Blood | Flash Oyunlar | 4 | 27-02-2007 22:24 |
| Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu | virtuecat | Karışık Flash'lar/Video'lar | 0 | 23-11-2006 02:16 |