| | #1 (mesaj-linki) | |
| O Beni SevmeseydiBirlikte bir sevgiyi paylaştıgınız kişi sizi sevmeseydi nasıl olurdunuz ? Bir kıta'yla anlatın ya da deneyin ![]() Örnek : beni sevmesen ölürdüm beni sevmesen bir çakıl taşıydım şimdi beni sevmesen bir duvar gibi sağırdım kördüm bir ot kadar ölümden acıydım ölümden beterdim beni sevmesen dünyayı bütün insanlara zindan ederdim... * Son Düzenleyen kompetankedi; 21-09-2006 @ 13:41. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: O Beni Sevmeseydi.... O beni sevmeseydi... Önce severdim ölümüne... ![]() Sonra derdim sevsem mi ölümüne... ???Baktım olmadı sevmesem mi ölümüne... ???Daha da mı sevmiyor.... ?Tak sepeti koluna, herkes kendi ölümüne... ![]() | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: O Beni Sevmeseydi.... Üzgünüm ReaL Boy, benden kıt'a anlatımlar bekleme rica ederim..
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: O Beni Sevmeseydi....
o beni sevmeseydii sevginin nasıl güzel olduğunu anlayamazdımm
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: O Beni Sevmeseydi.... o beni sevmeseydi aşk in anlamını anlayamazdım... | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: O Beni Sevmeseydi.... o beni sevmeseydi eğer ben yine bulurdum bir sevgi kaydadeğer ozaman anlardı, bensiz olmuyormuş meğer tilki kürkçü dükkanına geri döner ) | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
o beni sevmeseydi bilmezdim acı çekmeyi o beni sevmeseydi bu yürek onu terkederdi çekip gidecekti seni seviyorum demeseydi | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
o beni sevmeseydi ben onu severmiydim o beni sevmeseydi ben onu istermiydim o beni sevmeseydi ben ben ben ben | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
o beni sevmesede ben sevdim hayatımı onun önüne serdim eskitti kenera attı ama bu kalp onu hiç yanlız bırakmadı sevmesini ne kadar isterdim ama olmadı işte hayat bu kadardı | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
keşke ta en başından sevmeseydi
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| sevmeseydi |
O Beni Sevmeseydi Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Unutma Beni | The Unique | Yerli Diziler | 5 | 03-09-2009 19:15 |
| Mat - Götür Beni | PocahontaS | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 13-04-2008 17:28 |
| Ferdi Tayfur - Cali Vay Beni Beni | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 26-03-2008 17:16 |
| Barış Manço - Alla Beni Pulla Beni | Blue Blood | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-02-2008 20:25 |
| Gitarcı - Beni de Al | Fırtına | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-02-2008 14:32 |