| | #1 (mesaj-linki) | |
| Kelime Dönüştürme Kısaca kuralı anlatayım.. Sonra da oynamaya başlayalım.. 1 kelime yazıyoruz.. Ve içindeki 1 harfi, sıralamayı bozmadan değiştirip anlamlı 2. bir kelime buluyoruz.. Örnek : İlk oyuncu : Masa 2. oyuncu : Kasa 3. oyuncu : Kase 4. oyuncu : Kese 5. oyuncu : Keçe Ve bu şekilde devam eder.. Oyunu başlatan kelime : Kedi İyi oyunlar.. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kelime Dönüştürme
Kedi Yedi Yeri Yari Yani Heralde oldu galiba inş... kelime: maşa | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kelime Dönüştürme eğlenceliymiş,ama benim anladığım herKes birer kelime yazacak ThinkerBeLL öyle değilmi? aMA JeLiBoN gibi 5 er yaPıcam şimdilik.. Maşa Masa Maya Mala Maça yeni kelime:yaşa (kolay olsun diye..) | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kelime Dönüştürme
Yaşa Yasa Kasa Masa Mala kelime:göz | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kelime Dönüştürme Araya gireyim.. Ben örnekleme olarak bu kadar kelime üzerinden gittim.. Ve dikkat edilirse ilk, 2., 3. diyerek oyuncu sıralamasını verdim.. Tek kelime yazıyoruz.. Sonraki oyuncu da o kelimeyi dönüştürüyor.. Ve arkadan gelen oyuncu o kelime üzerinden devam ediyor.. Yine KEDİ'den başlayalım.. Son Düzenleyen Blue Blood; 09-05-2006 @ 14:05. | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kelime Dönüştürme Yedi | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kelime Dönüştürme bitirdi | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kelime Dönüştürme yitirdi | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kelime Dönüştürme Bitirdi:=) | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kelime Dönüştürme Son kez anlatacağım.. Oyuna 1 kelime ile başlanıyor.. Ekleme yok.. Yitirdi, gibi baştaki harfle başlanmıyor.. Her yeni oyuncu kelimenin son halinde 1 harfi değiştiriyor.. Sıralamayla oynamak da yok.. Kedi.. Yedi.. Yeti.. Seti.. Sevi.. Lutfen, hiç mi gazetelerin bulmacalarında rastlamadınız bu oyuna.. Kurala göre oynansın.. Sevi'den devam edilsin.. | |
|
![]() |
| Etiketler |
| dönüştürme, kelime |
Kelime Dönüştürme Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| 5 Kelime 1 Cümle | Blue Blood | Forum Oyunları/Online Oyunlar | 223 | 1 Hafta Önce 01:22 |
| WinAVI Video Converter - Video Dönüştürme Programı | virtuecat | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 1 | 07-10-2008 01:57 |
| FreeRip - Müzik CD Formatlarını Dönüştürme Programı | Kral_Aslan | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 0 | 29-09-2008 13:07 |
| İki Kelime | CaCo | YouTube'dan Seçmeler | 0 | 13-05-2007 01:15 |
| 5 Kelime 1 Cümle [Arşiv] | Morrigan | Arşive Kaldırılan Konular | 60 | 21-11-2006 15:17 |