| | #1 (mesaj-linki) | |
| Alttaki Üyeye Mirasını Açıkla
hadi dökülün bakalım ölecek olsanız altaki üyeye miras olarak ne bırakırdınız? misal ölecek olursam altaki üye arkadaşıma laptopumu bırakıyorum evet arkadaşım bir gün ölürsem laptopum senin | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Alttaki Üyeye Mirasını Açıkla
Teşekkür ederim, modeli ne ![]() Alttaki üye ölünce sana çoraplarımı bırakacağım, yıkanmış olarak valla bak | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Alttaki Üyeye Mirasını Açıkla teşekkür ederim giyerm bnde onları.... ![]() alttaki üye sana ölünce telefonumu bırakıorm ... | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Alttaki Üyeye Mirasını Açıkla ay canım benim sağol iki telofonum olur. ![]() alttaki üye ben ölürsem sana babamdan kalan arabayı vericem tabi oda bana kalırsa | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Alttaki Üyeye Mirasını Açıkla tsk ederim altaki üye bende sana saatimi birakacam markali degerli ha ona göre daha 1 kere takmadim | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Alttaki Üyeye Mirasını Açıkla teşekkürler saatim yoktu zaten ![]() alttaki üye ölürsem sana müzik arşivimi bırakıyorum.. | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
ay bna ben çok sevindim teşekkürler neler var ![]() hımm ölürsem altaki ye arkadaşıma program cd lerimi bırakıca | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Alttaki Üyeye Mirasını Açıkla tsk ederim sana en sevdigim yemeyi kiyamadigim cikolatami verecem | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Alttaki Üyeye Mirasını Açıkla waowww süper.ne zaman elime geçer şaka şaka ![]() ben ölürsem eğer sana hayatımı kaleme aldığım defterlerimi bırakıcam.ileride benim hayatım çok para eder belki sende faydalanırsın![]() | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
tşekkürederim ![]() arkadaşım sana tokalarımı bıraktım | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Üyeye, açıkla, alttaki, mirasını |
Alttaki Üyeye Mirasını Açıkla Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Miras Hukuku | Bia | Hukuk | 1 | 27-01-2009 20:31 |
| Miras - Miras Nedir - Miras Hakkında | Demir YumruK | X-Sözlük | 0 | 25-12-2007 17:39 |
| Alttaki Üyenin Burcunu Tahmin Edelim? [Arşiv] | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 1032 | 07-01-2007 17:56 |
| Dünya Miras Listesinde Türkiye | virtuecat | Satırlarla Türkiye | 0 | 06-11-2006 15:43 |
| Kültürel Miras | asla_asla_deme | Kültür | 1 | 05-11-2006 20:13 |