| | #1 (mesaj-linki) | |
| Alttakine Emret Bu oyunumuzda bir sonraki gelecek olan arkadaşımıza, nick belirtmeden birşey emrediyoruz.. Görelim bakalım kimler nefslerine galip gelip, alçak gönüllülükle bir üstekinin emrini yerine getirecek.. İlk önce ben bi emrediyim, devam ederseniz edin.. Sen alttakii.. Derhal bana bir ıstakoz resmi bul.. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Alttakine Emret.. aha...! bende koca kafaları seyretmek istiyorum alttaki mümkünse.. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Alttakine Emret.. Buyur barışım ![]() | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Alttakine Emret.. geç kaldınız küçük hanım koca kafalar lütfen... | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Alttakine Emret..
Oyuna izin vereceğim. Ancak resim/flash konusuna dönüştürmeyin lütfen.
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Alttakine Emretalttaki fenerbahce gifi bul cabuk ![]() not: Adminemin dediği gibi lütfen flash istemeyin ben bunu koyduktan sonra yazıyı gördüm bu mesajı adminem isterse silebilir tabii | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Alttakine Emret flash yokuş tüh tüh Alttaki bana buna karşılık bi bjk gifi bul hemen!! | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Alttakine EmretPrensesim bak ne buldum ![]() alttaki bana kelebek gifi bul hadii ![]() | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Alttakine Emretbuyrunuz efendim ![]() Altaki sende horon oynayan uşaklari bul bakam... bak imzamdakileri istemem ha başka bul ![]() | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Alttakine Emret olmuştur umarım kardeşim.. dondurma yiyen kıs resmi istiyorum, lütfen... | |
|
![]() |
| Etiketler |
| alttakine, emret |
Alttakine Emret Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Emret Komutanım | The Unique | Yerli Diziler | 1 | 11-08-2008 20:55 |