| | #1 (mesaj-linki) | |
| Tek bir dilek hakkınız olsaydı... Hiç düşündünüz mü?Sadece tek bir dilek hakkınız olsaydı ve bu dileğinizin kabul olacağını bilseydiniz ne dilerdiniz? Mesela benim böyle bir şansım olsaydı...Geçmişe geri dönmeyi isterdim... Ya siz ne dilerdiniz? | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Tek bir dilek hakkınız olsaydı.... Annemin hiç bi zaman ölmemesini dilerdim.. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Tek bir dilek hakkınız olsaydı.... Ben cok ünlü bir basketbolcu olmak isterdim... Cok cocukca bir istek !!! | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Tek bir dilek hakkınız olsaydı.... Hayatım boyunca mutlu yaşamak | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Tek bir dilek hakkınız olsaydı....
Onur'u geri isterdim..
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Tek bir dilek hakkınız olsaydı.... hayatta olmak istediğim tek bir yer var orda olmak isterdim | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
evim olmasını isterdim
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
Dilek haklarim hic BITMESIN isterdim... ya ben cok doyumsuzum yaaa.... | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Tek bir dilek hakkınız olsaydı.... PLAYBOY cevabın çok komiğime gitti... Ayrıca çok zekisin...Onu da keşfettim | |
|
![]() |
| Etiketler |
| dilek, hakkınız, olsaydı, tek |
Tek bir dilek hakkınız olsaydı... Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Sihirli Bir Değneğiniz Olsaydı | venüsün_kızı | Forum Oyunları/Online Oyunlar | 744 | 04-07-2009 20:34 |
| Dilek Budak (Dilek Budak Kimdir? - Dilek Budak Hakkında) | KisukE UraharA | Müzik tr | 2 | 13-06-2009 20:28 |
| Dilek Hanif (Dilek Hanif Kimdir? - Dilek Hanif Hakkında) | Pollyanna | Moda tr | 3 | 21-11-2008 21:00 |
| Dilek - Dilek Nedir - Dilek Hakkında | Demir YumruK | X-Sözlük | 0 | 01-12-2007 13:48 |
| Bush Kadın Olsaydı | alex_fb | Komik Flash'lar/Video'lar | 1 | 18-05-2006 20:27 |