| | #676 (mesaj-linki) |
Cvp: Geçmişe dönebilseydiniz hangi zamana ve nereye giderdiniz? 1 teq yre gecmiş askımın yanına ....gecen yaza gitmk isterdm... cok mutluydm ama serfszlk yabdı işte naapcaksn... | |
|
| | #677 (mesaj-linki) |
Cvp: Geçmişe dönebilseydiniz hangi zamana ve nereye giderdiniz? 23 ay öncesine tam ..ayın 10'u şu saatlerde ortaköyde oturuyorduk..hayatımda unutamıcam çok özel bir gün | |
|
| | #678 (mesaj-linki) |
Cvp: Geçmişe dönebilseydiniz hangi zamana ve nereye giderdiniz? Ne bileyim bi 10 sene öncesine uzanırdım.Yaşlanıyorum galiba ![]() ![]() | |
|
| | #679 (mesaj-linki) |
Cvp: Geçmişe dönebilseydiniz hangi zamana ve nereye giderdiniz?
2yıl önceki o lanet güne... en azından önlemimi alırdım | |
|
| | #680 (mesaj-linki) |
Cvp: Geçmişe dönebilseydiniz hangi zamana ve nereye giderdiniz?
6.sınıfta lunapark a gittiğimiz güne ama dahadaha daha geriye gidersemm eski mısır zamamnına =)) firuvunu elimdeki teknolojik silahlarla devirip yerine kendim geçmek isterdim =))
| |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
Geçmişe dönebilseydiniz hangi zamana ve nereye giderdiniz? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Bitmiş Sevdalara -2- | NoRanynn | Yazın Hayatı | 2109 | 2 Saat Önce 06:57 |
| Şiir Nehri -2- | virtuecat | Yazın Hayatı | 6180 | 4 Saat Önce 05:01 |
| Özlem -2- | NoRanynn | Yazın Hayatı | 1784 | 1 Gün Önce 04:49 |
| Nefretimsin | NoRanynn | Yazın Hayatı | 1224 | 1 Hafta Önce 07:20 |
| Şiir Nehri -1- [Arşiv] | NoRanynn | Yazın Hayatı | 12496 | 02-12-2006 23:53 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||