| | #6 (mesaj-linki) |
Cvp: Geçmişe dönebilseydiniz hangi zamana ve nereye giderdiniz?
osmanli imparatorlugunun en guclu oldugu zamanda,,, padisah olmak isterdim... sirf Harem icin... | |
|
| | #7 (mesaj-linki) |
Cvp: Geçmişe dönebilseydiniz hangi zamana ve nereye giderdiniz? a.g.bell ın telefonu buldugu zamana... sevgılısının degılde benım evıme cekmesını ısterdım ılk sabıt hattı boylece su an herkes telefonu actıgında ''ALO'' değilde ''KÖ'' derdi ''KÖ'' adımın ve soyadımıın başharfleri [p]au | |
|
| | #8 (mesaj-linki) |
cinlilerin HUN imparatorlugunu , prensesler gondererek icerden yiktiklari zamana gider HUN imparatoru olurdum...
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) |
Cvp: Geçmişe dönebilseydiniz hangi zamana ve nereye giderdiniz? newton un kafasına elma dustugu anı gormek ısterdım [p]au | |
|
| | #10 (mesaj-linki) |
çocukluğuma dönmek isterdim sadece
| |
|
![]() |
Geçmişe dönebilseydiniz hangi zamana ve nereye giderdiniz? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Bitmiş Sevdalara -2- | NoRanynn | Yazın Hayatı | 2167 | 1 Saat Önce 10:32 |
| Özlem -2- | NoRanynn | Yazın Hayatı | 1816 | 7 Saat Önce 04:45 |
| Şiir Nehri -2- | virtuecat | Yazın Hayatı | 6425 | 11 Saat Önce 00:48 |
| Nefretimsin | NoRanynn | Yazın Hayatı | 1226 | 3 Hafta Önce 23:10 |
| Şiir Nehri -1- [Arşiv] | NoRanynn | Yazın Hayatı | 12496 | 02-12-2006 23:53 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||