| | #21 (mesaj-linki) |
Cvp: Geçmişe dönebilseydiniz hangi zamana ve nereye giderdiniz? m/ö 01 yılına | |
|
| | #22 (mesaj-linki) |
Cvp: Geçmişe dönebilseydiniz hangi zamana ve nereye giderdiniz?
graham bell in telefonu icat ettigi zamana giderdim... adama nokia nin son cikan teelfonunu verirdim eline... sonra onun tepkisine yillarca gulerdim... KITLENIRDI yazik... | |
|
| | #23 (mesaj-linki) |
Cvp: Geçmişe dönebilseydiniz hangi zamana ve nereye giderdiniz? GECEN YILA | |
|
| | #24 (mesaj-linki) |
Cvp: Geçmişe dönebilseydiniz hangi zamana ve nereye giderdiniz? annemle babamin benim ilk temelimi attigi geceye giderdim... onlari is ustunde basardim... dusunsene,,, tam oyle bi durumda ben giriyom iceriNAAPIYOSUNUZ BURDA? NOLUYO BAKIYIM? diye bagiriyom... ne yamulur kalirlar ama... yada soyle atladigimi dusunsene iceri... YAVAS!! YAVAS!... INSAN OLUN BIRAZ! SIZIN YUZUNUZDEN BEN BU HALE GELDIM! | |
|
| | #25 (mesaj-linki) |
Cvp: Geçmişe dönebilseydiniz hangi zamana ve nereye giderdiniz? dedemın nınemle evlendığe gune gıtmek ısterdım onları tebrı etmek ıcın | |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
Geçmişe dönebilseydiniz hangi zamana ve nereye giderdiniz? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Şiir Nehri -2- | virtuecat | Yazın Hayatı | 6198 | 1 Saat Önce 11:38 |
| Bitmiş Sevdalara -2- | NoRanynn | Yazın Hayatı | 2116 | 15 Saat Önce 22:28 |
| Özlem -2- | NoRanynn | Yazın Hayatı | 1784 | 3 Gün Önce 04:49 |
| Nefretimsin | NoRanynn | Yazın Hayatı | 1224 | 2 Hafta Önce 07:20 |
| Şiir Nehri -1- [Arşiv] | NoRanynn | Yazın Hayatı | 12496 | 02-12-2006 23:53 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||