Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: GLOBAL :: > Forum Oyunları/Online Oyunlar
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 11-06-2006   #21 (mesaj-linki)
pausanias
Cvp: Geçmişe dönebilseydiniz hangi zamana ve nereye giderdiniz? Cvp: Geçmişe dönebilseydiniz hangi zamana ve nereye giderdiniz?

m/ö 01 yılına
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 11-06-2006   #22 (mesaj-linki)
PLAYBOY
Cvp: Geçmişe dönebilseydiniz hangi zamana ve nereye giderdiniz? Cvp: Geçmişe dönebilseydiniz hangi zamana ve nereye giderdiniz?

graham bell in telefonu icat ettigi zamana giderdim...
adama nokia nin son cikan teelfonunu verirdim eline...
sonra onun tepkisine yillarca gulerdim... KITLENIRDI yazik...
Eski 11-06-2006   #23 (mesaj-linki)
pausanias

GECEN YILA
Eski 11-06-2006   #24 (mesaj-linki)
PLAYBOY

annemle babamin benim ilk temelimi attigi geceye giderdim... onlari is ustunde basardim... dusunsene,,, tam oyle bi durumda ben giriyom iceri

NAAPIYOSUNUZ BURDA? NOLUYO BAKIYIM?

diye bagiriyom... ne yamulur kalirlar ama...

yada soyle atladigimi dusunsene iceri...

YAVAS!! YAVAS!... INSAN OLUN BIRAZ! SIZIN YUZUNUZDEN BEN BU HALE GELDIM!
Eski 11-06-2006   #25 (mesaj-linki)
pausanias

dedemın nınemle evlendığe gune gıtmek ısterdım onları tebrı etmek ıcın
Cevap Yeni Konu Aç
Konu Araçları

Geçmişe dönebilseydiniz hangi zamana ve nereye giderdiniz? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Şiir Nehri -2- virtuecat Yazın Hayatı 6198 1 Saat Önce 11:38
Bitmiş Sevdalara -2- NoRanynn Yazın Hayatı 2116 15 Saat Önce 22:28
Özlem -2- NoRanynn Yazın Hayatı 1784 3 Gün Önce 04:49
Nefretimsin NoRanynn Yazın Hayatı 1224 2 Hafta Önce 07:20
Şiir Nehri -1- [Arşiv] NoRanynn Yazın Hayatı 12496 02-12-2006 23:53
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 13:35Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.11137795 saniyede (53.46% PHP - 46.54% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR