Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: GLOBAL :: > Forum Oyunları/Online Oyunlar
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 09-06-2006   #1 (mesaj-linki)
Geçmişe dönebilseydiniz hangi zamana ve nereye giderdiniz? Geçmişe dönebilseydiniz hangi zamana ve nereye giderdiniz?
Hani olur ya bazen ah keşke diyip geçmişe dönmek istersin hatalarını düzeltmek istersin veya unutamadığın mutlu olduğun zamanlara dönmek istersin...
Geçmişe dönebilseydin gideceğin yer hangi zaman ve neresi olurdu.
Merak etmeyin çok yakında icat edeceğim geçmişe dönüş makinasını

Amerika nın daha keşfedilmediği boş bi ada olduğu zamana gitmek isterdim böylece Amerika yı ilk ben keşfeder ve oraya çökerdim benim olurdu
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 09-06-2006   #2 (mesaj-linki)
Cvp: Geçmişe dönebilseydiniz hangi zamana ve nereye giderdiniz? Cvp: Geçmişe dönebilseydiniz hangi zamana ve nereye giderdiniz?
Gecmiş Zamanda olsaydım 1453 İstanbulun fethi zamanında Fatih Sultan Mehmet Ve Akıl hocası Aksemseddinden sonra 3.Önemli kısı olarak Bizans surlarını yerle bir ederdim.Vede Ayasofya camiinde ilk cuma namazını kılma arzusuna ulasırdım
Eski 09-06-2006   #3 (mesaj-linki)
Cvp: Geçmişe dönebilseydiniz hangi zamana ve nereye giderdiniz? Cvp: Geçmişe dönebilseydiniz hangi zamana ve nereye giderdiniz?
KURTULUŞ SAVAŞIMIZ YILLARINA GİTMEK İSTERDİM. KÜÇÜKLÜĞÜMDEN BERİ HEP AYNI ŞEYİ DÜŞÜNMÜŞÜMDÜR. 57.ALAY ASKERİ OLMAK İSTEMİŞİMDİR.
Eski 10-06-2006   #4 (mesaj-linki)
PLAYBOY
Kiyafetlerin kesfedilmedigi, yapraklarin kullanildigi zamana gitmek isterdim... Bukadar cekici bisi olmaz yaa...
Eski 10-06-2006   #5 (mesaj-linki)
pausanias
cok degil Cüneyt ARKIN'ın bızans fılmlerını cekerken kolunda seıko5 ını unuttugu sahneyı cıplak gozle gormek ıcın rumelı hısarlarındakı cekımlerde bulunmak ısterdım...

pau...
HodobaX
Cevap Yeni Konu Aç
En fazla yapılan 15 arama
Bu Sayfa İçin Yapılan Aramalar
geçmişe rapo
Konu Araçları

Geçmişe dönebilseydiniz hangi zamana ve nereye giderdiniz? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Şiir Nehri -2- virtuecat Yazın Hayatı 6035 5 Saat Önce 01:27
Bitmiş Sevdalara -2- NoRanynn Yazın Hayatı 2023 16 Saat Önce 14:45
Özlem -2- NoRanynn Yazın Hayatı 1725 21 Saat Önce 09:11
Nefretimsin NoRanynn Yazın Hayatı 1214 2 Hafta Önce 03:31
Şiir Nehri -1- [Arşiv] NoRanynn Yazın Hayatı 12496 02-12-2006 23:53
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 06:52
Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.11665201 saniyede (57.78% PHP - 42.22% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR