Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: GLOBAL :: > Forum Oyunları/Online Oyunlar
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 10-06-2006   #1 (mesaj-linki)

Diyelim ki oldunuz, allah rahmet eylesin Size dediler ki; yeniden dogacaksiniz ve nasil, nerede, ne olarak dogmayi secme sansiniz var.

Insan veya baska bir varlik olarak da dogmayi secebilirsiniz, eger ki insanliktan yorulduysaniz Ne olmak isterdiniz ve nerede ? Hayal gucunuzu kullanin, herkese sevgiler & saygilar.

Revo.

Not: Bu konu e.t.i.c.h.e.t in yogun istekleri uzerine acilmistir ve ona ithaf edilmektedir

Son Düzenleyen Misafir; 23-10-2007 @ 20:49.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 10-06-2006   #2 (mesaj-linki)
Cvp: Yeniden Dogmak ?

brezilya rio da kızlarla samba yaparak doğmak isterdim
kankim konu için ve beni kırmadığın için tesekkürler
Eski 10-06-2006   #3 (mesaj-linki)

ben kus olmak isterdim, boylece her yere ucar giderdim, Dunya'da gormedigim yer kalmazdi ve herkesi izlerdim.Ozlem diye birsey olmazdi...

not: rica ederim kardesim ne demek, sen iste yeter
Eski 10-06-2006   #4 (mesaj-linki)

çok zengin bi kişi olarak doğmak isterdim herşeyin şu aşkların bile satılığa çıkmış yalan olmuş zamanında her şeyi satın alırdım aşkları bile...
Eski 10-06-2006   #5 (mesaj-linki)

aslinda yine ayni ben olarak dogmak isterdim, hicbirsey degismesin...seviorum bu hayati....
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
doğmak, yeniden doğmak,
Yeniden Doğmak Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
İyi Bir Bilgisayar Operatörü Nasıl Olur? NoRanynn PC/Internet Teknik Destek 39 2 Hafta Önce 18:00
Yeniden Doğuş (Rönesans) Dönemi'nde Bilim, 15-16.yy GusinapsE Bilim 3 14-04-2008 19:37
Osmanlı Devleti Hakkında Herşey RoxBury Osmanlı İmparatorluğu 12 28-02-2008 21:24
Bilgisayarla ilgili 180 soru ve cevapları ilkay86 PC/Internet Teknik Destek 5 14-07-2007 14:17
Türkiye'nin Deprem Gerçeği NoRanynn Çevre Bilimleri 33 14-09-2006 02:38
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 01:15Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.14339900 saniyede (63.80% PHP - 36.20% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR