| | #1 (mesaj-linki) |
Diyelim ki oldunuz, allah rahmet eylesin Size dediler ki; yeniden dogacaksiniz ve nasil, nerede, ne olarak dogmayi secme sansiniz var.Insan veya baska bir varlik olarak da dogmayi secebilirsiniz, eger ki insanliktan yorulduysaniz Ne olmak isterdiniz ve nerede ? Hayal gucunuzu kullanin, herkese sevgiler & saygilar.Revo. Not: Bu konu e.t.i.c.h.e.t in yogun istekleri uzerine acilmistir ve ona ithaf edilmektedir Son Düzenleyen Misafir; 23-10-2007 @ 20:49. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: Yeniden Dogmak ? brezilya rio da kızlarla samba yaparak doğmak isterdim kankim konu için ve beni kırmadığın için tesekkürler | |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
Cvp: Yeniden Dogmak ? ben kus olmak isterdim, boylece her yere ucar giderdim, Dunya'da gormedigim yer kalmazdi ve herkesi izlerdim.Ozlem diye birsey olmazdi... not: rica ederim kardesim ne demek, sen iste yeter | |
|
| | #4 (mesaj-linki) |
Cvp: Yeniden Dogmak ? çok zengin bi kişi olarak doğmak isterdim herşeyin şu aşkların bile satılığa çıkmış yalan olmuş zamanında her şeyi satın alırdım aşkları bile... | |
|
| | #5 (mesaj-linki) |
Cvp: Yeniden Dogmak ? aslinda yine ayni ben olarak dogmak isterdim, hicbirsey degismesin...seviorum bu hayati.... | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| doğmak, yeniden doğmak, |
Yeniden Doğmak Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| İyi Bir Bilgisayar Operatörü Nasıl Olur? | NoRanynn | PC/Internet Teknik Destek | 39 | 2 Hafta Önce 18:00 |
| Yeniden Doğuş (Rönesans) Dönemi'nde Bilim, 15-16.yy | GusinapsE | Bilim | 3 | 14-04-2008 19:37 |
| Osmanlı Devleti Hakkında Herşey | RoxBury | Osmanlı İmparatorluğu | 12 | 28-02-2008 21:24 |
| Bilgisayarla ilgili 180 soru ve cevapları | ilkay86 | PC/Internet Teknik Destek | 5 | 14-07-2007 14:17 |
| Türkiye'nin Deprem Gerçeği | NoRanynn | Çevre Bilimleri | 33 | 14-09-2006 02:38 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||