| | #101 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir oğlunuz ya da kızınız oldu! Ne isim koyardınız?
inşallah olursa, erkek olursa ONUR kız olursa MELİSA | |
|
| | #102 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir oğlunuz ya da kızınız oldu! Ne isim koyardınız? Erkek Ali Kız Aliye | |
|
| | #103 (mesaj-linki) | |
ERKEK MEHMET ORKUN KIZ DURU SUDE | |
|
| | #104 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir oğlunuz ya da kızınız oldu! Ne isim koyardınız? erkek olursa kuzey kız olursa rüya | |
|
| | #105 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir oğlunuz ya da kızınız oldu! Ne isim koyardınız? Kızım oLsaydı Simge Yada DicLe Koyardım Erkek | |
|
| | #106 (mesaj-linki) | |
kız olursa Alin ya da Zümre erkek olursa Murat | |
|
| | #107 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir oğlunuz ya da kızınız oldu! Ne isim koyardınız? ERKEK MEHMET ORKUN KIZ DURU SUDE valla bu isimlerden başka isim olmaz | |
|
| | #108 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir oğlunuz ya da kızınız oldu! Ne isim koyardınız? erkek miraç kız eylül ya da almina | |
|
| | #109 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir oğlunuz ya da kızınız oldu! Ne isim koyardınız? HUSNU ILE HUSNIYE
| |
|
| | #110 (mesaj-linki) | |
benim çocugum olmıyacak olursa da gayrimechul olur evlenmem ben ,hiç kimse kalbimde yer almıycak çünkü | |
|
![]() |
| Etiketler |
| isim, koyardınız, kızınız, oğlunuz, oldu |
Bir oğlunuz ya da kızınız oldu! Ne isim koyardınız? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Milli Bayramlar isim ve tarihleri nedir? | atatürk | Soru-Cevap | 6 | 1 Hafta Önce 19:18 |
| Milli cemiyetler Sivas Kongresi'nde hangi isim altında birleştirildi? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 2 | 20-11-2008 19:07 |
| Kayahan - Ne Oldu Can | KENCISii | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 15-03-2008 14:46 |
| Çelik - Yaş 35 Oldu | KENCISii | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 07-03-2008 00:53 |
| İyi Oldu Gelmediğin | Blue Blood | Duygu Yüklü Flash'lar | 0 | 11-05-2007 20:02 |