| | #131 (mesaj-linki) | |
| sımdıye kadar hıc dusunmedım ama erkek olursa serkan kız olursa aslı koyardım sanırım... | |
|
| | #132 (mesaj-linki) |
| ALi Ege ELif ELa Bir Gün MutLaka OLacak bu İsimLer | |
|
| | #133 (mesaj-linki) | |
| kızım olursa>>Beliz oğlum olursa>>Kayra...diye düşünüyorum ben | |
|
| | #134 (mesaj-linki) | |
| Bir kızım olsaydı eğer, adını gece koyardım...simsiyah gözlerindeki parıldayan yldızlarla, insanlara Allahın yarattığı kainatın aynasını göstersin diye... | |
|
| | #135 (mesaj-linki) | |
| Erkek olsa ismini BİLAL Kız olursa ismini ZEYNEP koyardım... | |
|
| | #136 (mesaj-linki) | |
| Bir oğlunuz ya da kızınız oldu! Ne isim koyardınız?Bir kızım olsaydı eğer,adını hüzün koyardım ...bütün duygular içinde insana en çok yakışan bu duygu gibi ,ait olduğu heryere ruhunun rengini katsın diye... | |
|
| | #137 (mesaj-linki) |
|
kızım olursa;ırmak erkek olursa;ishak | |
|
| | #138 (mesaj-linki) |
| kızım Olursa: Aleyna Erkek Olursa: İrfan | |
|
| | #139 (mesaj-linki) | |
|
kızım olursa onun ismi oğlum olursa barış | |
|
| | #140 (mesaj-linki) |
|
kızıma su oğluma okyanus
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| isim, koyardınız, kızınız, oğlunuz, oldu | berktug isminin anlami, en cok konulan isimler, isim bulamiyorum, isim bulamiyorum com, ogluma isim bulamiyorum, |
Bir oğlunuz ya da kızınız oldu! Ne isim koyardınız? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Milli cemiyetler Sivas Kongresi'nde hangi isim altında birleştirildi? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 3 | 17-12-2009 22:41 |
| Milli Bayramlar isim ve tarihleri nedir? | atatürk | Soru-Cevap | 6 | 11-11-2009 18:18 |
| Kayahan - Ne Oldu Can | KENCISii | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 15-03-2008 13:46 |
| Çelik - Yaş 35 Oldu | KENCISii | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 06-03-2008 23:53 |
| İyi Oldu Gelmediğin | Blue Blood | Duygu Yüklü Flash'lar | 0 | 11-05-2007 19:02 |