| | #41 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir oğlunuz ya da kızınız oldu! Ne isim koyardınız?
ilk oglum: RAJIN ikinci oglum: ROJDA ucuncu oglum: BOAZ dorduncu oglum: JAKIN en son olan kizim ise: EVA | |
|
| | #42 (mesaj-linki) | |
| benim ailede ikizi olan çok benim ikiz doğurma şansım yüksek,ama ben dördüz yapıcam çatır çatır.. erkeklerim=mert,engin kızlarım=eftelya,zeynep erkek sarp kız dicle Son Düzenleyen kompetankedi; 28-06-2006 @ 13:20. Sebep: flood mesaj | |
|
| | #43 (mesaj-linki) | |
kız için ruğçem ya da mekselina erkek içinse sarp
| |
|
| | #44 (mesaj-linki) | |
kız da olsa erkek de aynı isim var aklımda = İlkan, ve çocuğuma ilk bunu koyacağım
| |
|
| | #45 (mesaj-linki) | |
kız GÖRKEM ![]() erkek RÜZGAR ULAŞ | |
|
| | #46 (mesaj-linki) | |
önce sağlıklı bı evlat olsun. sonra da kız istiyorum. adıda BİLGE olsun. erkek olarak da ONUR olabılır.
| |
|
| | #47 (mesaj-linki) | |
hakan koya bilirdim
| |
|
| | #48 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir oğlunuz ya da kızınız oldu! Ne isim koyardınız? Erkek olursa Mafia Mafia Babası olabilirim...![]() Kız olursa da Saba | |
|
| | #49 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir oğlunuz ya da kızınız oldu! Ne isim koyardınız? istediğim kız ismlerini zaten koydum )elifnaz ve merve )eğer oğlum olsaydı eren ismini koyardım ) | |
|
| | #50 (mesaj-linki) | |
ERKEKLER: RAJIN (Kurtce Gunesin batisi) VERSAGE (Aciklamama gerek yok herhalde) ROJDA (Kurtce, gunesin dogusu) FEORA (Misir imparatoru) EROS (Yunan ASK tanrisi) ARES (Yunan SAVAS tanrisi) ------------- kizlar: EVA (Eva herzigovadan kalma bi takinti) AZRA (El degmemis kumsal) UZI (Bi kerede 36 mermiyi otomatik olarak atabilen en kucuk taramali tufek) Son Düzenleyen kompetankedi; 28-06-2006 @ 13:19. | |
|
![]() |
| Etiketler |
| isim, koyardınız, kızınız, oğlunuz, oldu |
Bir oğlunuz ya da kızınız oldu! Ne isim koyardınız? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Milli Bayramlar isim ve tarihleri nedir? | atatürk | Soru-Cevap | 6 | 1 Hafta Önce 19:18 |
| Milli cemiyetler Sivas Kongresi'nde hangi isim altında birleştirildi? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 2 | 20-11-2008 19:07 |
| Kayahan - Ne Oldu Can | KENCISii | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 15-03-2008 14:46 |
| Çelik - Yaş 35 Oldu | KENCISii | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 07-03-2008 00:53 |
| İyi Oldu Gelmediğin | Blue Blood | Duygu Yüklü Flash'lar | 0 | 11-05-2007 20:02 |