| | #1 (mesaj-linki) | |
| Bir oğlunuz ya da kızınız oldu! Ne isim koyardınız? Yeni bir oyun ;( Aslında oyundan öte gerçek olucak) Tutunki bir baba-/- anne adayısınız ve bir cocuk allah nasip etti. Peki ne isim koyardınız? ![]() not: Unutmadan burdaki isimlerden birini ben seçicem... MsX Ailesi isim babası olucak... Son Düzenleyen kompetankedi; 20-07-2006 @ 13:28. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir oğlunuz oldu! Ne isim koyardınız? Âsil | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Bir Kızınız Oldu İsmini ne Koyardınız Bir anne veya baba oldunuz kızınızın adını ne koyardınız ? Rüzgar Son Düzenleyen Blue Blood; 21-06-2006 @ 13:49. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir Kızınız Oldu İsmini ne Koyardınız Livanur ) | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir oğlunuz oldu! Ne isim koyardınız? hım ben oğlum olsa adını demir koyardım yada okyanus da olabilir. | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir oğlunuz oldu! Ne isim koyardınız? Hamza | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir oğlunuz oldu! Ne isim koyardınız?
tabiki örnek aldığım şahsiyet... musab ismini koyardım.... | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir oğlunuz oldu! Ne isim koyardınız? Bir Oğlum Olsa Adına Huzeyfe Koyardım | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir oğlunuz oldu! Ne isim koyardınız? Ziişan olabilir ) | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir Kızınız Oldu İsmini ne Koyardınız kızım olursa adını ceylin koymak istiyorum çok beğeniyorum bu ismi anlamıda çok güzel | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Bir oğlunuz ya da kızınız oldu! Ne isim koyardınız? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Milli Bayramlar isim ve tarihleri nedir? | atatürk | Soru-Cevap | 6 | 1 Hafta Önce 19:18 |
| Milli cemiyetler Sivas Kongresi'nde hangi isim altında birleştirildi? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 2 | 20-11-2008 19:07 |
| Kayahan - Ne Oldu Can | KENCISii | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 15-03-2008 14:46 |
| Çelik - Yaş 35 Oldu | KENCISii | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 07-03-2008 00:53 |
| İyi Oldu Gelmediğin | Blue Blood | Duygu Yüklü Flash'lar | 0 | 11-05-2007 20:02 |