| | #1 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Derdini SöyLe Derman OLayımm...
Forumun Güzin Abla köşesine hoş geldiniz ![]() Derdimizi söyleyip, çare bulacağız ![]() Benim derdim dertsizlik napıcaz şimdi Son Düzenleyen Blue Blood; 21-11-2007 @ 10:31. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Derdini SöyLe Derman OLayımm... | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Derdini Söyle Derman Olayım Oyun BozarLık Yohk ArkadasLar... ThinkerBeLL Sizin De Derdinize Çare OLaLım ... Bu Devirde Derdim Yok Diyen YaLan SöLemiş OLur... | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Derdini Söyle Derman Olayım
yaaa ben yalancıyım napıcaz şimdi nasıl halledeceğiz ![]() | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Derdini Söyle Derman Olayım ya benım derdımde hep dogru söylemek.... | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
kendimi çook kötü hissediyorum sanki hiç nefes almıyorum her şey aanlamsız artık sanki ben bir ölüyüm | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |||||||||||||
Şimdi YaLancısın Demek Dürüst Bi İnsan OLmana Sevindim ÖnceLikLe...Çözüm İçin AiLenin Yardımı GerekLi Nedeni İse Her YaLan SöLeyişin İçin Agzına Bi Kasık DoLusu PuL BiBer Sürmesi YeterLi OLacakTır... ![]()
Dogru SöLemek GüzeL Bi Huy Sadece Bu Bi Dert DeiL Keske Herkes Senin Gibi OLabiLse...![]()
Sana GeLince Arkadasım AsLında Derdini Biraz Daha AyrıntıLı OLarak Acsaydın Daha İyi Yardımcı OLabiLirdim OLabiLdigim Kadar OLmaya CaLısacagım ŞimdiLik..İlk Önce Kendin OLdugunu Hisset Yarın Bayram Bayram İçin MutLu OLmaya CaLıs Bugün Bayram Arefesi Git Bi Dus AL... Ve AkLındaki Yersiz SeyLeri SiL...Ve Hiç Vakit Kaybetmeden Uyumaya Bahk... Son Düzenleyen Blue Blood; 11-10-2007 @ 22:38. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |||||||||||||
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
benim derdim ünw. kazanmak.cok da calısıorum ama gidicegim ünw. harika olmalı ki birileri cat die catlasın.ne yapsamda öle olsa??
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
tayinimi çıkarmak
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |||||||||
ilk önce kendine güvenmeli ve öle bi hırlı ders calısmalısın ki istegin yerine gelsin sunu unutma ki calısanın emegi bosa cıkmaz bu arada benden sana tavsiye git bulmaca soru bankası al gecmiş yıllarda cıkan soruları cözmeye calıs yararlı olacaktır ...dersleri planlı olarak calısırsan yine sonuc alırsın bu arada net...tv ...ve gezmeye vaktini biraz kısacaksın umarım üni kazanırsın ![]()
hımmmm tayini cıkarmak biraz zor olsa gerek ama evli kişilerin tayini sannedersem ki cabuk cıkıyor ama tasaya hiç gerek yok bi zaman sonra cıkacaktır . Son Düzenleyen Blue Blood; 04-11-2007 @ 14:22. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |||||||||
|
![]() |
| Etiketler |
| derdini, derman, olayım, söyle |
Derdini Söyle Derman Olayım Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Derman - Derman - Derman Hakkında | Blue Blood | X-Sözlük | 0 | 08-03-2009 17:11 |
| Berivan Aral - Yarim Derdini Ver Bana | TiglonBoYs | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-07-2008 15:55 |
| Kutsi - Derdini Söyle Bana | KENCISii | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 15-04-2008 01:38 |
| Tarık - Bir Ben Olayım | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 27-02-2008 18:38 |
| Emre Altuğ - Dertlere Derman Olsam | Mystic@L | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 26-02-2008 16:05 |