| | #11 (mesaj-linki) | |||||
|
En sevdiğim = Noranynn , gulcan , Hi-LaL En saygıdeğer =NeutralizeR,ThinkerBeLL , kompetankedi , Hi-LaL EN sevilen = kafeyelmer En yardımsever = MachMood to be continued... zup zup zuhaaa
Son Düzenleyen Blue Blood; 29-07-2006 @ 20:58. Sebep: Flood yapmayınız.. | |||||
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Forumun EN'leri ?! en iyi ablalar in_love,azz-ra,kopya kalpler.. en iyi abiler the_lily,Humerus en kafasına göre takılan The Cursed en iş adamı wooker en mod en becerikli Neutlizer Thinkerbell Morrigan en lady Lady en gamzeli gamzeli en küçük BEN! hee birde en geveze BEN.. | |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Forumun EN'leri ?!
en beyefendi konuşan: the devil en oyun oynamayı seven:greend almond en gizemli: stella de mare en kibar:thınkerbell | |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
en abi...kafkaskartalı en abla...arwen en kardeşim...narquelion en kanki...in_love en adaş...virtuecat en iyi...MsXLabs... ZATEN KÖTÜLER BARINAMAZ... | |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Forumun EN'leri ?! Önce; En bi EN BEN En cici numaracım benim tatlı kardeşim L.a.D.y'im Tek Öğretmenim, olmazsa olmazım, MorrigaN Tek adaş, en adaş, adaşım Noranynn En ünlü Lord, Lord Voldemort , açık edersem lanet büyülerinden 1ini yapabilir..)En kedi, Kedi'M kompetan.. ( Ona 1 özür borçluyum , affetmese de haklıdır..)CinneT'im CrasHofCinneT ( imzamın yapımcısı Chatbox'un yılmaz tek savaşanı ozti Gülleri köle eden güllere köle nihLe ( Kullanıcı notun için teşekkürler )Adı anılması mutlak gerekli belki tek en NeutralizeR | |
|
| | #16 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Forumun EN'leri ?! En Sago Manyağı - Ben En Real Lover - Mach Mood En Hala İmza Beklediim Şahsiyet - Mach Mood En Çal Bu Bella Hastası - ThinkerBeLL En Üzerine Basa basa Sölüyorum En sAGO DDElisi - Ben | |
|
| | #17 (mesaj-linki) | |
En Salak En Aptal ben. En Kalpsiz En Vicdansiz Sen En Chok Seven ben En Chok Gitme Diyen Ben En Chok Gitmek isteyen Sen En Cok Ölmek İsteyen Ben.. En Chok Aci Ceken Ben Aglayan ben En Chok GüLen Sen.. En Chok Sen Kırdın Beni.. Sen.. | |
|
| | #18 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Forumun EN'leri ?! en kardeşlerr virtu ve the-devilen tatlı kafem yani canum en geveze en şirinem hilalim | |
|
| | #19 (mesaj-linki) | |
En canımın içi = GeniouS'İS , gulcan En sevgi dolu = gulcan , Noranynn ,arwen En unutamadığım = NarquelioN to be continued .. | |
|
| | #20 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Forumun EN'leri ?! en cimcime in love en arkadaşım gezgin78 en çok yazıştığım ahmet.. | |
|
![]() |
| Etiketler |
| enleri, forumun |
Forumun EN'leri Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Dünyanın EN'leri | Blue Blood | Dünya Coğrafyası | 5 | 16-01-2009 22:05 |
| Futbolun En'leri | asla_asla_deme | Türkiye'de Futbol | 1 | 26-12-2008 18:15 |