| | #11 (mesaj-linki) |
Cvp: Hayatınızın Güzel Yanları
hayatim En GuzeL Yani Kücükken Köpeklerle yatardim Köpekleri Severdim yani hemde cok hatta bi ara evden yemek alip onlara verirdim .) en sonunda Bitlendim Annem Kafami Sifira vurdurdu karizmayi Cizdi ![]() Ama Ozaman Kücüktüm | |
|
| | #12 (mesaj-linki) |
BEN ÇOCUKKEN KOMŞUMUZ BENİ GS Lİ YAPMAK İÇİN HER HAFTA PARA VERİRDİ HEP ALDIM AMA ASLA TRABZONSPORDAN KOPMADIM.MUZAFER ABİ SAĞSA DUYRULUR.. | |
|
| | #13 (mesaj-linki) |
küçük bir cocuga yaptıgın bir iyilik karşısında ufaklıgın yüzünde beliren gülümseme yeni dogmus bir bebegin ilk viyaklamaları ve annesine muhtac göslerle bakması ektigin bir tohumun yeşerip fidan olması ya aslında hayat cekilmez gibi görünüyor ama ne bilim mutlu olmasını bilmek lasım çünkü hayatta kimse bizi mutlu etmek için caba sarfetmes bizler mutlu olmak istiyorsak küçük şeylerden büyük mutluluk duymalıyız ve hayatın güsel yanlarını görmeliyiz neden bardagın boş tarafına bakmak için bu kadar ısrar ediyoruz ki | |
|
| | #14 (mesaj-linki) |
tatil cenneti bi şahirde yaşıyorum yazları harika geçiyor beachlerdeyiz sürekli denizz güneş su savaşları arkadaşlarla bol bol eğlence...hayatımın en güzel yanları bol bol tatil yapabilmem
| |
|
| | #15 (mesaj-linki) |
HAYATIN BENCE GÜZEL YANLARIDA COK YANİ YÜZÜNÜZDE UFAKTA OLSA BİR TEBESSÜME SEBEP OLAN HERŞEY GÜZEL YANI İŞTE HAYATIN | |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
Hayatınızın Güzel Yanları Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Özlü Sözlü Doğrular | ByKatip | Yazın Hayatı | 1548 | 9 Saat Önce 19:54 |
| Bana Mutluluğu Anlatabilir misin? | NoRanynn | Kahve Molası | 305 | 6 Gün Önce 03:09 |
| Sanat Felsefesi | NoRanynn | Sanat | 2 | 25-03-2007 01:58 |
| Güzel ve Çirkin (Güzel ve Çirkin Hakkında) | BARIŞ | Masal Kahramanları | 0 | 22-02-2007 22:38 |
| Yüz Yıl Uyuyan Güzel (Yüz Yıl Uyuyan Güzel Hakkında) | BARIŞ | Masal Kahramanları | 0 | 22-02-2007 20:49 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||