| | #1 (mesaj-linki) |
Hayatınızın Güzel Yanları hayatınızdaki güzellikleri buraya yazın hayal kurmak aşık olmak susavaşı yapmak ben 3 örnek verdim siz devam edersiniz | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: Hayatınızın Güzel Yanları
benim gibi hala karamurat fılmlerıyle sevınen bır asker cocugu hele bırde askerı okuldan mezun olmuşsa bana gore bızansla yanı bugunun bızansı amerıkayla savasma hayallerı bıle kurmak benım ıcın cok guzel bişey
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
Cvp: Hayatınızın Güzel Yanları
gece uyuyp sabah kalkmak ) çok güsel bişi yaaa
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) |
Cvp: Hayatınızın Güzel Yanları yazılıdan (hele birde zorsa) 5 almak..hemde 100den.. akşamları gerile gerile çok sevdiğim ve izlemek istediğim bir filmi izlemek.. denize gitmek.. güzel bir kitap okumak.. bilgisayarda çok güzel bir işi başarmak..(aradığım programı bulmak , forumlarda teşekkür almak gibi) | |
|
| | #5 (mesaj-linki) |
Cvp: Hayatınızın Güzel Yanları ..iki haftadır (150 cc) bir motorla geziyorm.. işe, eve heryere onunla gidiyorum..süper bişi kendimi çok iyi hisediyorum..rüzgarın yüzüme ve vucuduma çarpması sanki uçuyorum.. okadar mutlu oluyorumki saatlerce inmiyorum tepesinden kendi kendime çığlıklar felan atıyorum..bam başka bir şey dikkatli olmak lazım tabiki.. ....mutlaka sizde deneyin.. | |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
Hayatınızın Güzel Yanları Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Özlü Sözlü Doğrular | ByKatip | Yazın Hayatı | 1499 | 1 Gün Önce 16:11 |
| Bana Mutluluğu Anlatabilir misin? | NoRanynn | Kahve Molası | 299 | 1 Gün Önce 00:26 |
| Sanat Felsefesi | NoRanynn | Sanat | 2 | 25-03-2007 01:58 |
| Güzel ve Çirkin (Güzel ve Çirkin Hakkında) | BARIŞ | Masal Kahramanları | 0 | 22-02-2007 22:38 |
| Yüz Yıl Uyuyan Güzel (Yüz Yıl Uyuyan Güzel Hakkında) | BARIŞ | Masal Kahramanları | 0 | 22-02-2007 20:49 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||