|
#31 (mesaj-linki)
| ||||
| | ||||
| son zamanlarda ufak çocuklara yapılanlardan dolayı çok ama çok kötü olabileceğimi düşünüyorum..aslında bu kötülük bile diil ama...o insanlara dersini vermek lazım hatta insanlığın yüz karalarına |
|
#32 (mesaj-linki)
| |||
| | |||
| T.C Bölmeye çalışanların kellesini kesecek kadar... |
|
#33 (mesaj-linki)
| ||||
| | ||||
|
|
#34 (mesaj-linki)
| |||
| | |||
| Şimdilik içimden kötülük gelmiyor... |
|
#35 (mesaj-linki)
| ||||
| | ||||
| Yarasına tuz basıcak kadar |
|
#36 (mesaj-linki)
| ||||
| | ||||
| ÇOK SİNİRLENDİĞİMDE NE DEDİĞİMİ BİLMEDEN BAZEN AKRŞIMDAKİNİ KIRIYORUM TABİ SONRA ÇOK ÜZÜLÜYORUM HADİ YAA BEN ÖYLEMİ DEDİM DİYE |
|
#37 (mesaj-linki)
| ||||
| | ||||
|
yok ben genelde sakinim fln diyemicen çünkü öyle değilim beni tanıyanlarla sevgidim insanlara melegim ama digerlerine .... neyse ççok sinirli oldugumda inanın karşımdaki fare olup kaçacak delik arıyor |
|
#38 (mesaj-linki)
| |||
| | |||
|
ölmek ister bence benim öldürmeme gerek kalmaz yani |
|
#39 (mesaj-linki)
| ||||
| | ||||
|
hayat ya ne kadar kötü olabileceğimi ben değil kötü oldugum kşiler anlatsın hala benim oldugum her hangi bir ortamda o9lma yürekliliğine sahiplerse
|
|
#40 (mesaj-linki)
| ||||
| | ||||
|
Genelde sakin bir insanımdır.. ama biri beni kızdırdığı zaman kendimi çok zor tutarım.. doğru söylemek gerekirse kızdığım zaman eğer o an kızdığım kişi için aklımdan geçenleri uygulamaya koysam heralde hiçde iyi biri olmammmm. (Ben ne kadar kötü biriyim. )
|
![]() |
| Etiketler |
| kötü, olabilirsiniz | |
Ne kadar KÖTÜ olabilirsiniz? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| En Kötü Kim? | B.L.A.C.K | Anketler | 28 | 10-12-2009 12:16 |
| Kötü - Kötü Nedir - Kötü Hakkında | Blue Blood | X-Sözlük | 0 | 13-12-2007 19:22 |
| Kötü Kalpli Büyücü (Kötü Kalpli Büyücü Kimdir? - Kötü Kalpli Büyücü Hakkında) | BlueNighT | Masal Kahramanları | 1 | 28-06-2007 15:13 |
| Kötü Kedi Şerafettin (Kötü Kedi Şerafettin Kimdir? - Kötü Kedi Şerafettin Hakkında) | virtuecat | Masal Kahramanları | 2 | 25-03-2007 23:56 |
| İyi ve Kötü | Morrigan | Karışık Flash'lar/Video'lar | 0 | 12-11-2005 18:29 |