| | #1 (mesaj-linki) | |
| Ne kadar KÖTÜ olabilirsiniz? Ne kadar kötü olabilirsiniz ? En kötü ne yapabilirsiniz ? Size kötülük yapmış birini hayal edin, eğer öyle biri yoksa tarihten birini seçin. Mesela Hitler.. Ve düşünün.. Ne kadar kötü olabilirsiniz ona karşı ? Nasıl kötülükler yapmak istersiniz, en kötüsünden ? Ya da size kötülük yapan birini bırakın bir yana, içinizde kötülük yapabilecek bir taraf varsa, o nereye kadar gidiyor ? Çizginiz nerede başlayıp nerede sona eriyor ? | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Ne kadar KÖTÜ olabilirsiniz ?
o anki psikolojime bağlı | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Ne kadar KÖTÜ olabilirsiniz ? ya ben hiç kimseye kötülük yapmadım beni ne kadar kırmış olsalarda yapmadım bişey ben onalara yapamam yapmam yanii allaha havale ediyorum ben | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
aklının alamayacagı kadar kötü olurum tabi önce sabır derim baya bi süre baktım olmuyo mu karşıdaki ölmek için dua eder çünkü o kadar köpek olabiliyorum isteyince ama yinede ben cici bir kısım | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
biri beni çook sinir ederse önce uyarırım ondan sora aklına bile gelmicek sözler söylerim onaa acaip köttüüü olurum kısdım zmn
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
çok kızarsam beddua( kötü dua) edebilirim... ![]() hani çokçok kızdırdıysa küfürde edebilirim... e yani çokçok çok kızdırdıysa dövebilirimde o zaman,yemin bozma zamanı gelmiş demektir. tamamı bu kadar..konusarak anlaşsak ne olur ki.... | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
FELAKETİ OLURUM KİŞİNİN EGER O DURUMA GETİRİSE
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
yapmam gerekeni yaparım, ne 1 birim fazla nede 1 birim eksik... | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
ona şarkı söylerim hayata küser
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
benden kurtulmak için yapmıcağı şey yokturrr
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| kötü, olabilirsiniz |
Ne kadar KÖTÜ olabilirsiniz? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| En Kötü Kim? | B.L.A.C.K | Anketler | 27 | 25-03-2009 19:15 |
| Kötü - Kötü Nedir - Kötü Hakkında | Blue Blood | X-Sözlük | 0 | 13-12-2007 20:22 |
| Kötü Kalpli Büyücü (Kötü Kalpli Büyücü Kimdir? - Kötü Kalpli Büyücü Hakkında) | BlueNighT | Masal Kahramanları | 1 | 28-06-2007 16:13 |
| Kötü Kedi Şerafettin (Kötü Kedi Şerafettin Kimdir? - Kötü Kedi Şerafettin Hakkında) | virtuecat | Masal Kahramanları | 2 | 26-03-2007 00:56 |
| İyi ve Kötü | Morrigan | Karışık Flash'lar/Video'lar | 0 | 12-11-2005 19:29 |