| |||||||
| Anket Sonuçları: Hangi Takımı Tutuyorsunuz? | |||
| BJK - Beşiktaş | | 533 | 18.78% |
| FB - Fenerbahçe | | 968 | 34.11% |
| GS - Galatasaray | | 1.092 | 38.48% |
| TS - Trabzonspor | | 104 | 3.66% |
| Diğer - Belirtin | | 60 | 2.11% |
| Takım Tutmuyorum | | 81 | 2.85% |
| Oy Kullananlar: 2838. Bu ankette oy kullanamazsınız | |||
![]() |
| | Konu Araçları |
| | #306 (mesaj-linki) |
Cvp: Hangi Takımı Tutuyorsunuz?
EN BÜYÜK FENERBAHÇE ![]() BU ÜLKEDE ZALİMLER KAHRAMAN KAHRAMANLARDA ZALİM OLDU.AKILLI OLALIM POLİSLER BİZİM HERŞEYİMİZ.NEDEN BAŞIMIZA KÖTÜ BİR OLAY GELDİĞİNDE HEMEN POLİS DİYE BAĞIRIYORUZ.ZOR ANIMIZDA İLK ONLAR YANIMIZDA HERZAMAN YADA KİM KİME KOŞUYU EN ZOR ANINDA DAKİKASINDA FAZLA SÖZE NE HACET POLİSİMİZ VE ASKERİMİZİ KORUYALIM ONLARA KALKAN ELLER KIRILSIN. Son Düzenleyen siyah gülüm; 07-05-2008 @ 23:58. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #307 (mesaj-linki) |
Cvp: Hangi Takımı Tutuyorsunuz? GALATASARAYDAN ŞAŞMADIM ŞAŞMAM... SİZLERİDE DOĞRU YOLA DAVET EDİYORUM | |
|
| | #308 (mesaj-linki) |
Cvp: Hangi Takımı Tutuyorsunuz? tabikide gs......................... | |
|
| | #309 (mesaj-linki) |
Cvp: Hangi Takımı Tutuyorsunuz? Fenerbahçe ama yaaa | |
|
| | #310 (mesaj-linki) |
Cvp: Hangi Takımı Tutuyorsunuz? Çileyse Çile Drtse Dert Bu gönüllerde Sarı ve larcivert Tam 100 yaşında Büyük Efsane Adıyla Sanıyla FENERBAHÇEE !!!!! | |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||