Hoş geldiniz sayın ziyaretçi ![]()
MsXLabs.org; forum, günlük, video ve sohbet bölümlerinin yanı sıra; Skype ile ilgili Türkçe teknik destek makaleleri, resim galerileri, geniş içerikli ansiklopedik bilgiler ve çeşitli soru-cevap konuları sunmaktadır. Faydalı olmayı ilke edinmiş sitemize sizin de katkıda bulunmanız bizi son derece memnun eder :) Üye olmak için tıklayınız...
| | Google Arama Geçmişini Temizleme#1 (link) |
| 𺰘¨FeNeRBaHcE¨˜°ºð | Farklı tarayıcılara göre google arama geçmişi nasıl silinir? Google Arama Geçmişini Temizleme Birçok Kişinin Sürekli Olarak Bunu Sorduğunu gördüm ve sorun o kadar da büyük değil. Google'da arama yaptınız zamanın birinde ve halen o aranan kelimeler orada bulunmakta ve bu hiç hoş olmuyor çünkü bundan kurtulmak isteyenler arama yapmak için farklı ilginç kelimeler yazmış olabiliyor. ![]() A. Internet Explorer 7 1. Go to Tools menu 2. Select Options 3. On General tab, click on the "Delete..." button from the Browsing History area. 4. Click "Delete forms..." button from the Form data area. 5. Click Yes to confirm. B. In Mozilla Firefox 1. Araclar menüsüne git 2. Seçenekler tıkla 3. Gizlilik Tablosunu Aç 4. Özel Veri Bölümünde SimdiTemizle Butonuna Tıkla 5. Kayıtlı FOrum ve Arama Geçmişini İşaretle Şimdi Temizle Butonuna Tıklayın ![]() D. Internet Explorer Google Toolbar 1 Google Arama kutucugundakı butona Tıklayın 2 Açılan Penceredeki Geçmişi Sil Yazısına Tıklayın ![]() C. Firefox Google Toolbar 1. Tooll bar dakş arama Kutucuguna Tıklayın. 2. Acılan Pencerede Arama Gecmişini Temizle Yazısına Tıklayın Son Düzenleyen nötrino; 16 Haziran 2013 @ 21:41. Sebep: Mesaj düzeni! Benzer Konular:
Etiketler:
|
| |
| kiesto_afri |
|
Bu mesaj nötrino tarafından silindi.
Sebep: Gereksiz mesaj! |
| | Google Arama Geçmişini Temizleme#4 (link) | |
| Je T'aime | Alıntı:
Son Düzenleyen nötrino; 16 Haziran 2013 @ 21:54. | |
| | Google Arama Geçmişini Temizleme#6 (link) |
| Ziyaretçi |
arkadaşlar google toolbar da yapmış oldugunuz aramları bende silemiyordum tolbara tıkladıgımda sayfanın en altına kadar iniyordu ve gecmişi sil yazısı gözükmüyordu neyaptımsa silinmedi geçici klasörleri sildim her şeyi denedim olmadı sonunda your2008 proramı ile kaldırdım çok şükür .. yinede ben ben anlatamamış olabilirim bana msn den ulaşın size yardımcı olmaya çalışırım inş...ayyuzlum-25@hotmail.com..ramazan çiber
|
| | Google Arama Geçmişini Temizleme#9 (link) |
| Ziyaretçi |
arkadaşlar google toolbar da yapmış oldugunuz aramları bende silemiyordum tolbara tıkladıgımda sayfanın en altına kadar iniyordu ve gecmişi sil yazısı gözükmüyordu neyaptımsa silinmedi geçici klasörleri sildim her şeyi denedim olmadı sonunda your2008 proramı ile kaldırdım çok şükür ..
Son Düzenleyen RuffRyders; 12 Şubat 2010 @ 04:03. Sebep: MSN vermek yasaktır |
| Cevap Yaz Yeni Konu Aç |
Google Arama Geçmişini Temizleme Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Chrome'de google arama geçmiş nasıl silinir? | Misafir | Soru-Cevap | 7 | 17 Mayıs 2013 09:15 |
| Msxlabs Google özel arama nasıl kurulur? | Misafir | Soru-Cevap | 1 | 22 Ocak 2013 06:48 |
| Google arama motoru nasıl temizlenir? | Misafir | Soru-Cevap | 5 | 1 Haziran 2011 18:13 |
| Safari'de google arama geçmişi nasıl silinir? | hokusai | Soru-Cevap | 9 | 10 Mayıs 2010 23:40 |
| Google Arama Komutları | vain | 1 | 20 Mayıs 2007 16:22 | |