| | #1 (mesaj-linki) | |
| Ceza - Sitem 16 şubatta vizyona giren Polis filmine Ceza'nın yaptığı Sitem isimli soundtrack parçasına klip çekilmiştir. Klip şubat ayı içerisinde gösterime sunulucaktır diğer televizyon ve sitelerde. CnnTRap üyelerine klibi DVD kalitesinde sunuyoruz. Bir Eflatun Film yapımı olan, yönetmenliğini Onur Ünlü’nün yaptığı ve başrollerinde Haluk Bilginer ve Özgü Namal'ın yer aldığı Polis’in Fragmanı sinemalarda ve internette sinema sitelerinde, portalların sinema sayfalarında ve youtube’da gösteriliyor. Fragman sinemaseverlerden büyük ilgi görüyor ve izlenme sayıları hızla yükseliyor. Keyifli izlemeler... POLİS | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Ceza - Sitem
ben onur cezanın klipleriniinremiyorum
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Ceza - Sitem
CnnTRap sitesine üye olduğunda indir butonu çıkar...
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| ceza, sitem |
Ceza - Sitem Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Sitem - Sitem Nedir - Sitem Hakkında | SiyahLALE | X-Sözlük | 0 | 06-11-2008 21:05 |
| Ceza - Massive Töne (Video) | MaKaLeLe | Haberler - Tanıtım | 10 | 16-04-2008 21:10 |
| C-IT - Komando Video Klip | NeutralizeR | Haberler - Tanıtım | 15 | 19-01-2008 12:38 |
| Mozole Mirach & Sitem Depresif & Mevtai - Akılda Bir Dönence (Klip) | ThE_lAmP | Haberler - Tanıtım | 3 | 19-12-2007 20:33 |
| C-IT - Hikayem (Video Klip) | CrasHofCinneT | Haberler - Tanıtım | 1 | 21-02-2007 04:52 |