Programsız Dosya Birleştirme [.avi,.mp3,.txt,.mpg..vs..] Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Internet/Bilgisayar Dünyası
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 08-12-2008   #21 (mesaj-linki)
vezircik
Cvp: Programsız Dosya Birleştirme [.avi,.mp3,.txt,.mpg..vs..]

arkadaşım paylaşımın için sağol ama bu işe yaramıyor elimde 4 parça avi dosyası vardı dediğin işlemi yapıyorum 24 mb lık 1.avi dosyası c sürücrüsü içinde sadece boyutu artıyor görüntü 1.avi dosyasında nerde bitiyorsa orada bitiyor yani işe yaramıyor herkesin haberi olsun
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 13-12-2008   #22 (mesaj-linki)

evet herkezin dedigi gibi avi dosyasinda sorun yapiyor gerci diger dosyalarda pek denemedim ama avide yaptigi sorun ilk dosyanin goruntu uzunlugu kaliyor ikinci ve/veya diger dosyalarin toplam boyutuna ulasiyor...

genede paylasim icin sagol
Eski 02-01-2009   #23 (mesaj-linki)
denizcino

KONUYLA ILGILI BIRSEY GOREMEDIM SILDINIZMI.. BULAMADIM..
Eski 03-01-2009   #24 (mesaj-linki)
HARUN9045 - avatarı

kardeşim paylaşımı yapmıssın fakat sorulan soruların cevabını vermiyorsun yakışmadi bu paylaşıma
Eski 13-03-2009   #25 (mesaj-linki)
orak_72

kardeşim emeğine sağlık tşkler...
Eski 01-04-2009   #26 (mesaj-linki)
DVDSİNAN

ELLERİNİZE SAĞLIK TŞK.
Eski 23-04-2009   #27 (mesaj-linki)
haviconi - avatarı

Paylaşım için çok teşekkürler arkadaşım.
Anlattıklarını adım adım uyguladım ve fıstık gibi oldu. 2 cd halinde olan (.avi) filmi tek dosya olarak birleştirdim.
Eski 21-05-2009   #28 (mesaj-linki)

bendede 2 avi dosyası vardı aynen dediğiniz gibi yaptım.tekdosya çıktı ama boyut toplam 2 dosya boyutu olarak gözüküyor fakat sadece tek avinin görüntüsü kadar devam ediyor.yani birinci avi nin bittiği yerde son buluyor.
Eski 27-06-2009   #29 (mesaj-linki)
haviconi - avatarı

haviconi adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Paylaşım için çok teşekkürler arkadaşım.
Anlattıklarını adım adım uyguladım ve fıstık gibi oldu. 2 cd halinde olan (.avi) filmi tek dosya olarak birleştirdim.
reis_3 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
bendede 2 avi dosyası vardı aynen dediğiniz gibi yaptım.tekdosya çıktı ama boyut toplam 2 dosya boyutu olarak gözüküyor fakat sadece tek avinin görüntüsü kadar devam ediyor.yani birinci avi nin bittiği yerde son buluyor.

Reis, ben kendi bilgisayarımda denedim ve izleyebiliyorum ama aynı dosyayı başka bilgisayarlarda izleyemiyorum. Sadece ilk bölüm açılıyor ve dosya boyutu büyüdüğüyle kalıyor.
Ancak bir türlü çözüm bulamadım. Neden birinde doğru düzgün açılırken diğerinde açılmaz ki?
Eski 3 Hafta Önce   #30 (mesaj-linki)
Misafir

başlat > Çalıştır’ı tıklayıp cmd yazıp enter yapıp komut satırına girmeniz gerekli. Bundan sonra birleştireceğiniz dosyalarınızı kolaylık açısından c dizini altına kopyalayın...

Komut satırına iki defa cd.. enter yapın ve c dizinine düşün....

Paylaşımınız gerçekten çok kullanışlı teşekkürler.
Yukarıda ne demek istediğinizi anlamadım.Mümkünse resimli anlatabilirmisiniz ve ya tarih edebilirmisiniz?
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
avi, birleştirme, dosya, mp3, mpgvs, programsız, txt
mpeg birlestirme,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Programsız Dosya Birleştirme [.avi,.mp3,.txt,.mpg..vs..] Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Registry Defragmentation - Windows Kayıt Dosyasını Birleştirme Aynacan Ücretsiz-Beta Yazılımlar 1 07-09-2009 02:47
Autostitch (Resim Birleştirme Yazılımı) CrasHofCinneT Ücretsiz-Beta Yazılımlar 2 10-05-2009 02:44
SW Subtitle Workshop (Altyazı birleştirme & Senkronizasyon) virtuecat Ücretsiz-Beta Yazılımlar 8 26-04-2009 13:26
Vopt (Sabit diskinizi Bölme, Birleştirme ve Onarma) virtuecat Ücretsiz-Beta Yazılımlar 1 23-03-2009 01:38
Defraggler - Dosya Birleştirme Programı Aynacan Ücretsiz-Beta Yazılımlar 0 11-09-2008 14:26