| | #21 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Programsız Dosya Birleştirme [.avi,.mp3,.txt,.mpg..vs..]
arkadaşım paylaşımın için sağol ama bu işe yaramıyor elimde 4 parça avi dosyası vardı dediğin işlemi yapıyorum 24 mb lık 1.avi dosyası c sürücrüsü içinde sadece boyutu artıyor görüntü 1.avi dosyasında nerde bitiyorsa orada bitiyor yani işe yaramıyor herkesin haberi olsun
| |
|
| | #22 (mesaj-linki) | |
evet herkezin dedigi gibi avi dosyasinda sorun yapiyor gerci diger dosyalarda pek denemedim ama avide yaptigi sorun ilk dosyanin goruntu uzunlugu kaliyor ikinci ve/veya diger dosyalarin toplam boyutuna ulasiyor... genede paylasim icin sagol | |
|
| | #23 (mesaj-linki) | |
KONUYLA ILGILI BIRSEY GOREMEDIM SILDINIZMI.. BULAMADIM..
| |
|
| | #24 (mesaj-linki) | |
kardeşim paylaşımı yapmıssın fakat sorulan soruların cevabını vermiyorsun yakışmadi bu paylaşıma
| |
|
| | #25 (mesaj-linki) | |
kardeşim emeğine sağlık tşkler...
| |
|
| | #26 (mesaj-linki) | |
ELLERİNİZE SAĞLIK TŞK.
| |
|
| | #27 (mesaj-linki) | |
Paylaşım için çok teşekkürler arkadaşım. Anlattıklarını adım adım uyguladım ve fıstık gibi oldu. 2 cd halinde olan (.avi) filmi tek dosya olarak birleştirdim. | |
|
| | #28 (mesaj-linki) | |
bendede 2 avi dosyası vardı aynen dediğiniz gibi yaptım.tekdosya çıktı ama boyut toplam 2 dosya boyutu olarak gözüküyor fakat sadece tek avinin görüntüsü kadar devam ediyor.yani birinci avi nin bittiği yerde son buluyor.
| |
|
| | #29 (mesaj-linki) | |||||
Reis, ben kendi bilgisayarımda denedim ve izleyebiliyorum ama aynı dosyayı başka bilgisayarlarda izleyemiyorum. Sadece ilk bölüm açılıyor ve dosya boyutu büyüdüğüyle kalıyor. ![]() Ancak bir türlü çözüm bulamadım. Neden birinde doğru düzgün açılırken diğerinde açılmaz ki? | |||||
|
| | #30 (mesaj-linki) | |
başlat > Çalıştır’ı tıklayıp cmd yazıp enter yapıp komut satırına girmeniz gerekli. Bundan sonra birleştireceğiniz dosyalarınızı kolaylık açısından c dizini altına kopyalayın... Komut satırına iki defa cd.. enter yapın ve c dizinine düşün.... Paylaşımınız gerçekten çok kullanışlı teşekkürler. Yukarıda ne demek istediğinizi anlamadım.Mümkünse resimli anlatabilirmisiniz ve ya tarih edebilirmisiniz? | |
|
![]() |
| Etiketler |
| avi, birleştirme, dosya, mp3, mpgvs, programsız, txt |
| mpeg birlestirme, |
Programsız Dosya Birleştirme [.avi,.mp3,.txt,.mpg..vs..] Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Registry Defragmentation - Windows Kayıt Dosyasını Birleştirme | Aynacan | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 1 | 07-09-2009 02:47 |
| Autostitch (Resim Birleştirme Yazılımı) | CrasHofCinneT | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 2 | 10-05-2009 02:44 |
| SW Subtitle Workshop (Altyazı birleştirme & Senkronizasyon) | virtuecat | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 8 | 26-04-2009 13:26 |
| Vopt (Sabit diskinizi Bölme, Birleştirme ve Onarma) | virtuecat | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 1 | 23-03-2009 01:38 |
| Defraggler - Dosya Birleştirme Programı | Aynacan | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 0 | 11-09-2008 14:26 |