Üye Ol - Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Internet/Bilgisayar Dünyası
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 02-11-2007   #11 (mesaj-linki)
Cvp: Programsız Dosya Birleştirme [.avi,.mp3,.txt,.mpg..vs..]

ozti ellerine emeğine sağlık kardeşim. bende sırf sana teşekkür edebilmek için üye oldum. fakat bundan sonra sık sık gireceğim bu foruma... ben de paylaşmayı seven bir bilgisayarcıyım. umarım benim de insanlara faydam olur... saygılar...

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 17-11-2007   #12 (mesaj-linki)

Uzun süredir üyeyim. İlk defa mesaj atıyorum sanırım. Konuyu güncellemek gibi oldu biraz ama çok teşekkür ederim. Çok işe yaradı gerçekten.
Eski 14-02-2008   #13 (mesaj-linki)

İşte budur dedim. Büyük bir hevesle yaptım çok kısa süredede birleştirdi ama boyutu birleştirmiş gibi göstermesine rağmen oynatmak istediğimde sadece ilk videoyu oynatıyor birleştirilen ikinci videoyu oynatmıyor. Sebebi ne olabilir ?
Eski 21-02-2008   #14 (mesaj-linki)

Tessekurler
Eski 09-03-2008   #15 (mesaj-linki)

ARKADAS BENDE YAPTİM AMA BİR TÜRLÜ OLMADİ ARKADASLAR SÖLERMİSİNİZ BUNU TAM OLARAK NE YAPICAZ DALAMA CEVAP VERMİYO ARTİSTLİGİ TUTU :=))
Cevap Yeni Konu Aç
Programsız Dosya Birleştirme [.avi,.mp3,.txt,.mpg..vs..] Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Defraggler - Dosya Birleştirme Programı Aynacan Ücretsiz-Beta Yazılımlar 0 11-09-2008 14:26
Vopt (Sabit diskinizi Bölme, Birleştirme ve Onarma) virtuecat Ücretsiz-Beta Yazılımlar 0 21-08-2008 17:16
Autostitch (Resim Birleştirme Yazılımı) CrasHofCinneT Ücretsiz-Beta Yazılımlar 0 17-06-2008 00:32
Registry Defragmentation - Windows Kayıt Dosyasını Birleştirme Aynacan Ücretsiz-Beta Yazılımlar 0 08-12-2007 10:22
SW Subtitle Workshop (Altyazı birleştirme & Senkronizasyon) virtuecat Ücretsiz-Beta Yazılımlar 6 02-09-2007 21:06
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 02:49Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2008 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.09747791 saniyede (65.77% PHP - 34.23% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz