| | #1 (mesaj-linki) | |
| Xoops 2.0.16 Kurulumu (Resimli Anlatım) Türkçe Dilini Seçip İleri Diyoruz. ![]() Giriş ve Xoops Tanıtımı.İleri Diyoruz. ![]() Sunucu Ayarları Kontrol Ediliyor.Tekrar İleri. ![]() Dizin Ayarları Kontrol Ediliyor.İleri. ![]() Veritabanı Ayarlarını Yapıyoruz.İleri Diyoruz. ![]() Sistem Db Ayalarını Kontrol Ediyor.İleri. ![]() Tablolar Oluşturuluyor.Tekar İleri. ![]() Admin Kullanıcısını Oluşturuyoruz.İleri Diyoruz. ![]() Download: Official XOOPS Website - Download XOOPS Ve kurulum bitti.Kurulum sonunda FTP den install klasörünü silmeyi ve mainfile.php dosyasının Chmod ayarını 777 yapmayı kesinlikle unutmayın. Kolay Gelsin. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Xoops 2.0.16 Kurulumu (Resimli Anlatım)
emeğine sağlık bu program ne işe yarıyor anlatabilirmisin. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Xoops 2.0.16 Kurulumu (Resimli Anlatım) | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
teşekkürler anlatımın için ama artık fantastico diye bi icad çıktı install butonuna basıyosun ve yükleme tamamlandı | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| xoops kurulum, xoops kurulum resimli, xoops kurulum resimli anlatım, xoops kurulumu, xoops kurulumu resimli, |
Xoops 2.0.16 Kurulumu (Resimli Anlatım) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Gif MaX Türkçe / Resimlerinizden Gif'ler yapın (Resimli Anlatım) | ozti | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 19 | 3 Saat Önce 20:19 |
| Windows 98 Kurulumu (Resimli Anlatım) | Blue Blood | PC/Internet Teknik Destek | 9 | 23-12-2008 13:16 |
| Windows XP Kurulumu (Resimli Anlatım) | DrAm3vLH | PC/Internet Teknik Destek | 13 | 12-11-2008 18:41 |
| FlashGet Son Sürüm (Resimli Anlatım) | CrasHofCinneT | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 4 | 27-10-2008 16:39 |
| Disk İmaj Yedekleme (Resimli Anlatım) | The Unique | PC/Internet Teknik Destek | 0 | 07-07-2007 15:45 |