Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Internet/Bilgisayar Dünyası
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 08-09-2007   #6 (mesaj-linki)
Cvp: TMPGEnc - Video Birleştirme Programı (Animasyonlu Anlatım) Cvp: TMPGEnc - Video Birleştirme Programı (Animasyonlu Anlatım)

Alıntı:
med_line adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Peki bu program ile video dosyalarımızı bölme imkanımız var mı?

Filmleri Kesip istediğiniz bölümünü mpeg olarak kaydedebiliyorsunuz.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 15-09-2007   #7 (mesaj-linki)
Cvp: TMPGEnc - Video Birleştirme Programı (Animasyonlu Anlatım) Cvp: TMPGEnc - Video Birleştirme Programı (Animasyonlu Anlatım)

Alıntı:
hellboys adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Filmleri Kesip istediğiniz bölümünü mpeg olarak kaydedebiliyorsunuz.
rica etsek bunun içinde flash hazırlaman mümkünmü
Eski 29-10-2007   #8 (mesaj-linki)

ses gidiyor malesef
sesi ayarlayamadım lütfen yardım (
Eski 13-12-2007   #9 (mesaj-linki)

sagol brade r ama bunu seri numarası ıstıyomu kardes ya... tsk ederım
Eski 14-02-2008   #10 (mesaj-linki)

öncelikle teşekkür ederim bide sorum oluca ben bu ses olayını çözemedim yardımcı olabilirmisiniz tam olarak nerden ses ve videoyu seçiyoruz
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
2 video birleştirme, 2 videoyu birlestirme, 2 videoyu birleştirme, bilğisayar için video kesip birleştirme proğramı, film birleştirme programi, film birleştirme programları, film birleştirmek, filmleri birlestirme, ses ve video birleştirme, tmpgenc seri numarası, video birlestirmek, video birleştirmek, video bölme ve birleştirme programı, video kesip birleştirme programı, video ve ses birleştirme,
Konu Araçları

TMPGEnc - Video Birleştirme Programı (Animasyonlu Anlatım) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Symbian Program Arşivi virtuecat Cep Telefonları (Mobil Dünya) 35 1 Hafta Önce 23:31
VideoCharge - Video birleştirme, kesme, format değiştirme yazılımı Tigin Ücretsiz-Beta Yazılımlar 28 2 Hafta Önce 11:08
Total Video Converter Tigin Ücretsiz-Beta Yazılımlar 11 16-07-2008 20:26
Video Sanatı NoRanynn Sanat 1 21-11-2006 20:18
Codec Paketleri - Son Sürümler Tigin Ücretsiz-Beta Yazılımlar 5 04-03-2006 12:36
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 18:53Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.12636709 saniyede (52.88% PHP - 47.12% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR