Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Internet/Bilgisayar Dünyası
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 01-04-2008   #16 (mesaj-linki)
Cvp: TMPGEnc - Video Birleştirme Programı (Animasyonlu Anlatım)

Yav bunda birleştirme işlemine nasıl başlayacam
Cahilliğin gözü körolsun
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 29-04-2008   #17 (mesaj-linki)

arkadaslar ses sorununu ben cozemedım bı yardımcı olacak baba yada ana yıgıt var mı ?
Eski 29-04-2008   #18 (mesaj-linki)

bı bolumle ılgılenen yok sanırım ? konuyu acıp gıden bıdaha buralara ugramayan arkadaslar benım ıcın ugrayın pls
Eski 29-04-2008   #19 (mesaj-linki)

Alıntı:
manken81m adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Yav bunda birleştirme işlemine nasıl başlayacam
Cahilliğin gözü körolsun
Alıntı:
xcorp_yigit adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaslar ses sorununu ben cozemedım bı yardımcı olacak baba yada ana yıgıt var mı ?
Alıntı:
xcorp_yigit adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
bı bolumle ılgılenen yok sanırım ? konuyu acıp gıden bıdaha buralara ugramayan arkadaslar benım ıcın ugrayın pls
bırlestırme ıslemı ıcın flash anlatımı dıkkatle ıslersenız sorununuz cozulur

ses için sag altta bulunan seceneklerden video+audio secenıgını ısaretleyın
Eski 30-04-2008   #20 (mesaj-linki)

oyle yapıncada ses cıkmıyo
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
animasyonlu sarkılar, sarkı birlestirme programı, ses ve video birleştirme programı, video birleştirme progrmaı, video birleştirmeprogrami, şarkı birleştirme, şarkı birleştirme programı, şarkı kesme birleştirme programı, şarkı kesme-birleştirme programı, şarkıları birleştirme,
TMPGEnc - Video Birleştirme Programı (Animasyonlu Anlatım) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
VideoCharge - Video birleştirme, kesme, format değiştirme yazılımı Tigin Ücretsiz-Beta Yazılımlar 29 1 Hafta Önce 17:02
Total Video Converter Tigin Ücretsiz-Beta Yazılımlar 14 1 Hafta Önce 12:21
Symbian Program Arşivi virtuecat Cep Telefonları (Mobil Dünya) 35 21-08-2008 23:31
Video Sanatı NoRanynn Güzel Sanatlar 1 21-11-2006 20:18
Codec Paketleri - Son Sürümler Tigin Ücretsiz-Beta Yazılımlar 5 04-03-2006 12:36
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 08:07Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.13419294 saniyede (58.25% PHP - 41.75% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR