| | #1 (mesaj-linki) | |
| TMPGEnc - Video Birleştirme Programı (Animasyonlu Anlatım)Son Düzenleyen Blue Blood; 15-02-2007 @ 22:35. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: TMPGEnc - Video Birleştirme Programı (Animasyonlu Anlatım)
Sevgili Thinker BeLL, sizden bir ricam olacak... Ben bu proğramı uyguladığımda video lrdaki sesler kayboluyor... Bu durumun önüne nasıl geçebileceğimi belirtebilirseniz çok memnun olurum... Şimdiden teşekkür ederim...
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: TMPGEnc - Video Birleştirme Programı (Animasyonlu Anlatım)ayarlardan vieo+ ses i secin sadece videosa sesi almaz | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
bu 8 mg dimi b değil
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
Peki bu program ile video dosyalarımızı bölme imkanımız var mı?
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: TMPGEnc - Video Birleştirme Programı (Animasyonlu Anlatım) | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: TMPGEnc - Video Birleştirme Programı (Animasyonlu Anlatım) | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
ses gidiyor malesef sesi ayarlayamadım lütfen yardım (
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
sagol brade r ama bunu seri numarası ıstıyomu kardes ya... tsk ederım
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
öncelikle teşekkür ederim bide sorum oluca ben bu ses olayını çözemedim yardımcı olabilirmisiniz tam olarak nerden ses ve videoyu seçiyoruz
| |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| tmpgenc, video birleştirme, video birleştirme programı, video kesme birleştirme programı, videoları birleştirme programı, |
TMPGEnc - Video Birleştirme Programı (Animasyonlu Anlatım) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Deep Freeze ile PC'yi Dondurun (Animasyonlu Anlatım) | kompetankedi | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 16 | 4 Hafta Önce 22:31 |
| VideoCharge - Video Birleştirme, Kesme, Format Değiştirme Yazılımı | Tigin | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 6 | 01-09-2009 02:47 |
| WinAVI Video Converter - Video Dönüştürme Programı | virtuecat | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 1 | 07-10-2008 01:57 |
| Defraggler - Dosya Birleştirme Programı | Aynacan | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 0 | 11-09-2008 14:26 |
| Video Avatar v2.2 (Resimli Anlatım) | we come one | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 3 | 18-12-2007 10:57 |