| | #1 (mesaj-linki) |
| |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: TMPGEnc - Video Birleştirme Programı (Animasyonlu Anlatım)
Sevgili Thinker BeLL, sizden bir ricam olacak... Ben bu proğramı uyguladığımda video lrdaki sesler kayboluyor... Bu durumun önüne nasıl geçebileceğimi belirtebilirseniz çok memnun olurum... Şimdiden teşekkür ederim...
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
Cvp: TMPGEnc - Video Birleştirme Programı (Animasyonlu Anlatım)Alıntı:
ayarlardan vieo+ ses i secin sadece videosa sesi almaz | ||
|
| | #4 (mesaj-linki) |
bu 8 mg dimi b değil
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) |
Peki bu program ile video dosyalarımızı bölme imkanımız var mı?
| |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
TMPGEnc - Video Birleştirme Programı (Animasyonlu Anlatım) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Symbian Program Arşivi | virtuecat | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 31 | 1 Hafta Önce 01:04 |
| VideoCharge - Video birleştirme, kesme, format değiştirme yazılımı | Tigin | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 24 | 11-04-2008 04:50 |
| Total Video Converter | Tigin | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 10 | 19-10-2007 15:23 |
| Video Sanatı | NoRanynn | Sanat | 1 | 21-11-2006 20:18 |
| Codec Paketleri - Son Sürümler | Tigin | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 5 | 04-03-2006 12:36 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||