Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Internet/Bilgisayar Dünyası
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 30-03-2006   #1 (mesaj-linki)
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 23-05-2007   #2 (mesaj-linki)
Nebula_
Cvp: TMPGEnc - Video Birleştirme Programı (Animasyonlu Anlatım) Cvp: TMPGEnc - Video Birleştirme Programı (Animasyonlu Anlatım)
Sevgili Thinker BeLL, sizden bir ricam olacak... Ben bu proğramı uyguladığımda video lrdaki sesler kayboluyor... Bu durumun önüne nasıl geçebileceğimi belirtebilirseniz çok memnun olurum... Şimdiden teşekkür ederim...
Eski 23-05-2007   #3 (mesaj-linki)
Cvp: TMPGEnc - Video Birleştirme Programı (Animasyonlu Anlatım) Cvp: TMPGEnc - Video Birleştirme Programı (Animasyonlu Anlatım)
Alıntı:
Nebula_ adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Sevgili Thinker BeLL, sizden bir ricam olacak... Ben bu proğramı uyguladığımda video lrdaki sesler kayboluyor... Bu durumun önüne nasıl geçebileceğimi belirtebilirseniz çok memnun olurum... Şimdiden teşekkür ederim...

ayarlardan vieo+ ses i secin sadece videosa sesi almaz
Eski 17-07-2007   #4 (mesaj-linki)
eroshum
bu 8 mg dimi b değil
Eski 08-09-2007   #5 (mesaj-linki)
Peki bu program ile video dosyalarımızı bölme imkanımız var mı?
Slim Cream
Cevap Yeni Konu Aç
En fazla yapılan 15 arama
Bu Sayfa İçin Yapılan Aramalar
tmpgenc video birlestirme video birlestirme programi video birlestirme programı video birleştir video birleştirme programları video birleştirme programı video birleştirme programı download video birleştirme programı türkçe video birleştirme proğramı video kesme birleştirme programı videoları birleştirme videoları birleştirme programı vİdeo bİrleŞtİrme vİdeo bİrleŞtİrme programi
Konu Araçları

TMPGEnc - Video Birleştirme Programı (Animasyonlu Anlatım) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Symbian Program Arşivi virtuecat Cep Telefonları (Mobil Dünya) 31 1 Hafta Önce 01:04
VideoCharge - Video birleştirme, kesme, format değiştirme yazılımı Tigin Ücretsiz-Beta Yazılımlar 24 11-04-2008 04:50
Total Video Converter Tigin Ücretsiz-Beta Yazılımlar 10 19-10-2007 15:23
Video Sanatı NoRanynn Sanat 1 21-11-2006 20:18
Codec Paketleri - Son Sürümler Tigin Ücretsiz-Beta Yazılımlar 5 04-03-2006 12:36
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 07:08
Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.09456301 saniyede (63.74% PHP - 36.26% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR