Sistem Özelliklerine Resmimizi Ekleme Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Internet/Bilgisayar Dünyası
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 20-09-2008   #11 (mesaj-linki)
Cvp: Sistem Özelliklerine Resmimizi Ekleme

arkadaşlar bişi sorucam..benm sistem özelliklerinde sadece ram bilgisi görünüyor diğer özellikler görünmüo bunun bi çözümü varsa çok makbule geçer..şimdiden teşekkürler..
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 15-11-2008   #12 (mesaj-linki)
ruling - avatarı

Teşekkürler.
Eski 15-06-2009   #13 (mesaj-linki)

ALATURKA adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
DOSTUM BEN BU İŞİ BECEREMEDİM YAA BENİM SİSTEM 32 DE OEMİNFO DİYE Bİ KLOSOR YOK ACABA BENİMKİ PROFOSYONEL SURUM DİYEMİ OLMUYO DENEYEN VARMI BANA Bİ YARDIM EDERSENİZ SEVİNİN MAİL:tanerdemir25@dotmail.com

arkadaşlar yapamanızın tek sebebi not defteri olarak kaydetmeniz ini olarak kaydedin oeminfo yu beceremiyosunuz başka bir ini dosyasını kullanın
teşekkürler güzel paylaşım
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
ekleme, resmimizi, sistem, Özelliklerine
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Sistem Özelliklerine Resmimizi Ekleme Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Çoklu İfade Ekleme (EmoAdder) Blue Blood MSN İfadeleri (Emoticons) 67 3 Hafta Önce 00:05
MsXLabs Dizin'e Websitenizi Ekleme hellboy726 Site ve Forum Hakkında 15 17-02-2009 23:22
Spaces Alanına Radyo Ekleme mustang-turk MSN Teknik Destek/Bilgiler 8 21-10-2008 01:13
Merkantilizm (Ticari Sistem ya da Sınırlayıcı Sistem) NihLe Ekonomi 2 01-04-2008 17:13
Sistem - Sistem Nedir - Sistem Hakkında asla_asla_deme X-Sözlük 0 13-03-2008 12:43