| | #1 (mesaj-linki) | |
| Sistem Özelliklerine Resmimizi Ekleme Bilgisayarım --> Özellikler bölümüne resminizi ve isminizi ekleme işleminin nasıl yapılacağını biliyormuyuz. Oradan biri bilmiyoruz mu Dedi o halde başlayalım. Öncelikle 125 x 125 boyutlarında bir resmimizi [Bmp] hazırlayalım ve resmimize oemLOGO ismini verelim. Daha sonra aşağıdaki resimde görüldügü gibi bir ini. dosyası hazırlayarak bu dosyaya yine resimde anlatıldığı şekilde istedigimiz bilgileri girelim ve dosyamıza OEMinfo.ini ismini verelim. Ardından hazırladığımız resmimizi ve .ini dosyamızı Windows dizini içindeki System32 klasörü içine atalım. Bunları yaptıktan sonra, system32 klasörümüzü kapatıp masaüstünden Bilgisayarım ---> Özellikler kısmına bakalım. -THE END- ![]() ![]() Yukarıdaki Resimdeki "Destek Bilgisi" Tıkladığımızda Bu Ekran Açılıyor. ![]() Son Düzenleyen SGP_K@JMER; 09-10-2005 @ 14:13. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sistem Özelliklerine Resmimizi Ekleme
Kardeş oemLOGO yu nereye atacaz tamam kardeş logoyu attım ama olmadı Son Düzenleyen iskoriptx; 27-04-2006 @ 21:29. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
Bir Hata Kodu İle Karşılaştınızmı? Veya Nerede Yapamadınız...!
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
Yeniden Bir Oeminfo.ini Dosyası Oluşturmamıza Gerek Yok. C:\WINDOWS\system32 Dizinine Girin. oeminfo isimli dosyayı açın, içindekileri silin ve aşağıdakileri yapıştırın.! [general] Manufacturer= LoRd CrasHofCinneT [Support Information] Line1= LoRd CrasHofCinneT (LoRd CnnT) Line2= GeTTo Line3= Bu Sistem CrasHofCinneT Tarafından Yapılandırılmıştır... Yukarıdakileri kendinize göre değiştirebilirsiniz, Oemlogo,bmp isimli logomuzun boyutları 125x125 olacak ve aynı dizine koyacaksınız... Yapamayanlar Varmı ? | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
aynen dediğin gibi yaptım kardeş ama olmadı anlamadım yav.
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar oemLOGO.bmp büyüklüğünü 100x100 yaparsanız oluyor.
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
teşekkür ederim...
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
DOSTUM BEN BU İŞİ BECEREMEDİM YAA BENİM SİSTEM 32 DE OEMİNFO DİYE Bİ KLOSOR YOK ACABA BENİMKİ PROFOSYONEL SURUM DİYEMİ OLMUYO DENEYEN VARMI BANA Bİ YARDIM EDERSENİZ SEVİNİN MAİL:tanerdemir25@dotmail.com
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
Güzel Paylasımın Ellerıne Emegıne Saglık Arkadasım Yaptım Cuk Die Oturdu Süper Bişi | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
C:\WINDOWS\system32\oobe --------> oeminfo dosyası C:\WINDOWS\system32\oobe\images-----------> oemlogo dosyası vallaha ben burada buldum bu dosyaları ama yine olmadı. | |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| sistem özellikleri logo, sistem özellikleri resim ekleme, sistem özelliklerine resim, sistem özelliklerine resim ekleme, sistem özelliklerine resim eklemek, |
Sistem Özelliklerine Resmimizi Ekleme Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Çoklu İfade Ekleme (EmoAdder) | Blue Blood | MSN İfadeleri (Emoticons) | 67 | 1 Hafta Önce 00:05 |
| MsXLabs Dizin'e Websitenizi Ekleme | hellboy726 | Site ve Forum Hakkında | 15 | 17-02-2009 23:22 |
| Spaces Alanına Radyo Ekleme | mustang-turk | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 8 | 21-10-2008 01:13 |
| Merkantilizm (Ticari Sistem ya da Sınırlayıcı Sistem) | NihLe | Ekonomi | 2 | 01-04-2008 17:13 |
| Sistem - Sistem Nedir - Sistem Hakkında | asla_asla_deme | X-Sözlük | 0 | 13-03-2008 12:43 |