Arama

2009 Hamile Giyiminde Son Trendler

Güncelleme: 26 Mart 2016 Gösterim: 58.219 Cevap: 1
Gabriella - avatarı
Gabriella
Ziyaretçi
15 Eylül 2008       Mesaj #1
Gabriella - avatarı
Ziyaretçi
Rahat bir hamilelik için…

Sponsorlu Bağlantılar
Ebru Maternity markası, 22 yıldır anne adaylarına çok şık hamile kıyafetlerini sunuyor. “İçinizdeki güzelliği dışınıza yansıtır” sloganından yola çıkarak, bir kadının en güzel ve aynı zamanda en zor dönemi olan hamileliğine keyif katıyor…

Geniş koleksiyonu ve şık tasarımlarıyla dikkati çeken marka, farklı tasarımlarını anne adaylarıyla paylaşıyor. Bluzlar, elbiseler ve tişörtler ile hamile bayanlara şık bir sonbahar sunuyor.


Ebru Maternity’nin hemen hemen tüm ürünlerinde %2–3 oranında lycra bulunuyor, bu da hareket kolaylılığı sağlıyor. Marka, vücudu terleten ve hamilelere zararlı olabilecek kumaşları tercih etmiyor.



Ebru Maternity, bayanların vazgeçilmezlerinden olan elbiseler, kapriler, jean pantolonlar ve cıvıl cıvıl tişörtleri hamile formlarına göre tasarlayarak, ortaya göz alıcı modeller çıkarıyor.

Ayrıca koleksiyonda farklı renk tonları da kullanılmış. Genel olarak beyazlar, kırmızılar, kahveler ve morlar dikkat çeken renkler arasında…



Happy Hamile Club…

Adından da anlaşıldığı gibi hamile bayanları mutlu etmeyi hedefleyen Happy Hamile Club, 15 yıllık bir geçmişi ile hamile giyiminde iddiasını sürdürüyor.

Güncel modanın şık ve modern detaylarını bir araya getiren Happy Hamile Club, etek ve bluz takımlar, düşük yaka karışık renklerden oluşan asimetrik kesimli tişörtlerle şıklığınızı ön plana çıkarıyor.



Kreasyonlarını bir bütün olarak sunmayı tercih eden Happy Hamile Club, yeni sezonda abiye ve spor kıyafetlere ağırlık veriyor.

Hamileliğin ilk kuralı olarak rahatlığı ön plana çıkaran firma, abiyelerde kahve tonları, siyah ve beyaz renkler üzerinde duruyor.

Dikkat çeken diğer bir unsur ise, etek uçlarında kullanılan fırfırlar, dökümler ve tüller… Saten üzerine işlemeli bu abiyeler sonbahar gecelerinde, davetlerde ve özel günlerde sizi bir adım daha öne çıkarmayı hedefliyor.


Cıvıl cıvıl bir sezon…

Lord Hamile Giyim, 13 seneyi aşkındır hamile bayanlara şıklığı ve zarafeti bir arada sunmaya devam ediyor.

Günün modası olan kıyafetleri, hamile modasına uygun şekilde tasarlayarak, bayanlara birbirinden farklı çeşitler ve renk zenginliği vaat ediyor.



Yeni sezonda anne adayları için günlük, spor, iş ve abiye kreasyonunda çeşitler modeller sunan marka, ağırlıklı olarak mor, kırmızı, gri ve yeşil renklere yer veriyor.

Uzun elbiseler, işlemeli tunikler ve spor pantolonlar bu koleksiyonun şık detaylarından sadece bir kaçı… Vücuda oturan dar kesim ve esneyebilen renk renk elbiseler, abiyeler ve üst üstte giyilen spor bluzlar da cıvıl cıvıl geçecek bir sezonun habercisi…



Mom-To-Be…

Mom-To-Be, sonbahar ve kış mevsimlerinin gri günlerinde, bebek bekleyenlerin içini ısıtacak renkli giysilerle vitrinlerde...

Düz renk veya desenli elbise seçenekleri sunan marka, rahatlığı ön planda tutmuş. Kadife etek ve pantolonlar, bu sezon da özellikle çalışan hamileler tarafından tercih edilecek modeller arasında bulunuyor.


Her zamanki imajından ödün vermeyen Mom-To-Be, anne adayları için farklı seçenekler sunmaya devam ediyor. Spor, gündüz, iş ve gece adı altında 4 ayrı temada hazırlanan koleksiyonda, çok sevilen puantiye, renkli biye, fırfır gibi pek çok hareketli detay kullanılıyor.


Sezonun renkleri olan mavi, kırmızı ve yeşil, rafları cıvıl cıvıl yapıyor. Rengarenk koleksiyonda çok fazla pantolon alternatifi olması, özellikle dikkat çekiyor.

Kaynak:annelergrubu

Son düzenleyen Safi; 26 Mart 2016 13:55 Sebep: Sayfa düzeni.
MaRCeLLCaT - avatarı
MaRCeLLCaT
Ziyaretçi
10 Nisan 2009       Mesaj #2
MaRCeLLCaT - avatarı
Ziyaretçi
Hamile Giyim Modasi

Sponsorlu Bağlantılar


hamile is1

hamile gece1






Son düzenleyen Safi; 26 Mart 2016 13:55

Benzer Konular

17 Şubat 2012 / buz perisi Sanat
14 Haziran 2013 / _EKSELANS_ Sanat
17 Aralık 2008 / yakamoz3434 Soru-Cevap