Arama

2011 - 2012 Sonbahar - Kış Kadın Modası

Güncelleme: 3 Mart 2012 Gösterim: 5.831 Cevap: 2
GüNeSss - avatarı
GüNeSss
Ziyaretçi
17 Ekim 2011       Mesaj #1
GüNeSss - avatarı
Ziyaretçi
Bu kışın trendlerini 1970’ler belirlerken, başrollerde camel ve kahverengi tonları yer alıyor.

Sponsorlu Bağlantılar
Kendini iyiden iyiye hissettirmeye başlayan kış soğukları modaya romantizm ve sadeliği getiriyor. Bu kışın trendlerini 1970’ler belirlerken, başrollerde camel ve kahverengi tonları yer alıyor.

Sayılı günlerin kaldığı yeni yıl alışverişinin başladığı bu dönemde kadınlar ve erkekler ne tür kıyafetleri tercih etmeli, hangi rengi kullanmalı ve nasıl kombin etmeli?

Moda uzmanlarından derlenen bilgilere göre, işte moda severler için bu sezonun trendleri

Kadın: Kadınlar için bu sezon leopar ve folklorik desenler, ekose ve metalik gösterişli neon renkler bir arada kullanılıyor. Dünyaca ünlü markaların koleksiyonlarında baştan aşağı tek renk vurgusunun yanı sıra hardal sarısı, ten rengi ve kırmızı renklerin birlikteliği ile siyah, mor ve grilerin hakimiyeti söz konusu. Kıyafetlerde ise rahat kesimli pantolonlar, pırıltılı elbiseler, dolgu örgüler ve tüylü kocaman botlar dikkat çekiyor.

Modacılar kumaş seçenekleri olarak koton, kaşmir, kürk, kadife, kalın triko, dantel, tafta ve deriyi tercih ederken; tüm koleksiyonlarda çiçek, tropikal, leopar ve egzotik baskılar da desen olarak göze çarpıyor.

Triko elbiseler, bol paça kaşmir pantolonlar, uzun etekler, tunik rüzgarlıklar, hacimli paltolar ile birlikte gösterişli turuncu ve grafik desenler de çok gözde. Omuzlardan salınan pelerinler bu senenin de vazgeçilmezlerinden.

Bu sezonu diğerlerinden ayıran en önemli özellik etnik tasarımlara yapılan vurgu. Haki rengin ağırlıkta olduğu otantik desenler rengarenk aksesuarlarla destekleniyor.

Moda uzmanları bu sezon hiçbir dönem görülmediği kadar palto kullanılacağı konusunda hemfikir. Her renkten palto hem jean pantolon, hem de şık elbiselerle kullanılabilir. Beyaz, bu sezon paltolarında en önde gelen renk. Ayrıca, hem hafta sonu hem de geceleri şık bir elbiseyle kulanılabilecek her dönemin kıyafeti parka yine rafları süsleyecek.

Şimdi ve hatta önümüzdeki yaz çiçekli desenler sürekli olacak. Elbise çeşitlerinin çokluğu da dikkat çekici özelliklerden biri.

Kadınların makyaj tercihleri: Bu kış bizi renkli günler bekliyor. Tırnaklar ve dudaklar olabildiğince renkli olacak. Göz makyajında bile klişe renklerin dışına çıkılıyor. Beyaz ve açık renkler rafların arka köşelerine kalkarken, yerini mavi, gri tarzı renklere bırakıyor. Bunun yanı sıra 1950’ler ve 60’ları öne çıkaran eye-liner ve dudakları ön plana çıkaran kırmızı ön planda olacak.

Erkek: 2010-2011 kış sezonunun erkek modasında hiç eskimeyen klasik takımlar tasarımcıların gözdesi. Aksesuar ise özellikle erkek modasında hiç bu kadar ön planda yer almamıştı. Tasarımcıların ilham aldığı dönem ise 1950’ler...

Kadın koleksiyonlarında göze çarpan aksesuar erkek koleksiyonlarında da kendisini hissettiriyor. Geçmişten günümüze uzanan kepler metroseksüel erkekleri yine ön planda tutacak gibi görünüyor. Ceket içi yelekler, oduncu gömlekler, yünlü pileli pantolonlar erkek modasında bu sezonun olmazsa olmazlarından.

Tasarımcılar, kemerli kabanlar ya da vücuda oturan ceketleri mutlaka atkı ve berelerle desteklemiş ve şehirli erkek baştan yaratılmış.

kaynak:
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.
Efulim - avatarı
Efulim
VIP VIP Üye
28 Kasım 2011       Mesaj #2
Efulim - avatarı
VIP VIP Üye
2011 - 2012 Beymen Sonbahar - Kış Kadın Modası

Sponsorlu Bağlantılar

Sen sadece aynasin...
Efulim - avatarı
Efulim
VIP VIP Üye
3 Mart 2012       Mesaj #3
Efulim - avatarı
VIP VIP Üye
Vera Wang 2012 Sonbahar Kış Koleksiyonu

vera wang abiye 15

Sıradışı Olmak İsteyenlerin Tercihi

Vera Wang 2012 sonbahar kış koleksiyonunda siyah, krem rengi, siyah ve krem rengi kombinlerinden oluşan abiyeler mevcut. Kabarık modellerin aksine balık etek ve daha sade abiyeler ön plana çıkıyor. Sıradışı olmak isteyenler için Vera Wang koleksiyonu ideal.

Sen sadece aynasin...

Benzer Konular

13 Mart 2009 / DrAm3vLH Taslak Konular
22 Mart 2015 / Efulim Taslak Konular
10 Eylül 2012 / Efulim Taslak Konular
25 Ağustos 2010 / RivaN Taslak Konular