Arama

Yüzünüze Uygun Saç Modelleri - Sayfa 2

Güncelleme: 9 Ekim 2011 Gösterim: 378.024 Cevap: 10
neslihanyare - avatarı
neslihanyare
Ziyaretçi
9 Ekim 2011       Mesaj #11
neslihanyare - avatarı
Ziyaretçi
Saç kesimi kadınların gerekse erkeklerin yüz şekillerine etki edebilecek en önemli unsurdan bir tanesidir. Hangi yüze hangi saç modeli gerçekten önemli bir konudur .Böylesine önemli bir konuda titizlik gerekiyor olması oldukça normal bir kuraldır. Doğru kuaför seçimi yapmamış ve ilk kez gidilen bir kuaföre emanet edilen saçların, istediğiniz doğrultuda bir sonuca ulaşması elbette şansınızın yüksekliği ile orantılıdır. Çok güzel bir model beğenirsiniz ancak aynı modelin sizin yüz hatlarınıza uygunluğunu bilemezsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar


Saç kesimi aylar süren bir sürecin ardından saçlarınızın eski haline dönebileceği bir işlemdir. Aynı zamanda saç rengi değiştirmek de kesim ile aynı ölçüde öneme sahiptir. Saçlarınızı en zor renklerden biri olan kızıla boyatmak istiyorsanız nasıl görüneceği varsayımların da bulunmaya başlamışsınızdır. Bilinmesi gereken çevrenizdekilerin ön görüleri ile hareket etmenin her zaman iyi bir fikir olmadığıdır.



Sadece görünüş açısından el alındığında kesim ve boyamanın gerek yüz hatları gerekse dış görünüşünüz ile tamamen bir bütün oluşturabilmesi gerekmektedir. Şayet saçlarınıza gerçek bir işlem yaptırmadan belirli bir saç modelinin ya da renginin sizin üzerinizde nasıl göründüğünü test etmek istemez miydiniz? Elbette böyle bir teknolojinin olması kararsız kalan kadınların, karar verme aşamasında bir numaraları dayanakları olacaktır. İstediğiniz modelleri tek tık ile fotoğrafınız üzerinde görebilir ve çeşitli fikirler yürütebilirsiniz.



Gerçek ile birebir özdeşliğe sahip olan bu dijital modelleme araçları ile birbirinden farklı seçenekleri deneyebilir üstelik saçlarınız için en doğru olanı seçme şansını elde edebilirsiniz. Böylelikle risk oranı daha az düşmekte ve yanlış tercihlerin kurbanı olmanın önüne geçilmektedir. Deneme yanılma yöntemlerinin yerini alan bu farklılık günümüzde hızla kuaför salonlarında yaygınlaşmaya başlamıştır. Müşteriler için katalogdan model seçmenin yerini gerçeğiyle birebir olan yeni modelleme teknolojileri almıştır.


Son düzenleyen Safi; 19 Nisan 2016 22:47

Benzer Konular

6 Ekim 2014 / GÜLGECELER Moda
21 Kasım 2012 / _Yağmur_ Moda
20 Mart 2015 / neslihanyare Genel Mesajlar
2 Kasım 2011 / neslihanyare Arşive Kaldırılan Konular