Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: GLOBAL :: > Genel Mesajlar > Kahve Molası
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 02-07-2008   #296 (mesaj-linki)
Cvp: Bana Mutluluğu Anlatabilir misin? Cvp: Bana Mutluluğu Anlatabilir misin?

mutluluk bence bu
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 03-07-2008   #297 (mesaj-linki)

bu resim bana göre gerçekten mutluluğu mutlu olunabilecek şeyler olduğunu anlatıyor (çok uzun süredir de benim masaüstü resmim olarak duruyor )
Eski 04-07-2008   #298 (mesaj-linki)

bır cıcegı cıgnemden gecmek , aldıgın nefese sukredıp bosa harcamamak.sevıldıgını bılmen
ve daha dogrusu hayatın kendısını yasadıgını bılmen mutlulugun rengıdır kendısıdır
kesfetmek ıcın caba gerek sıkılmadan oflamdan puflamdan yıldızlarda kayar ama yerıne yenı bır yıldız parlar muhum olan o yıldızın orda kalabılmesını basarabılmektedır.
ben oyle yapıyorum ve mutlulgu kendıme aıleme sevdıklerime nefesımle anlatıyor gıbıyım galıba
hehe
Eski 17-07-2008   #299 (mesaj-linki)

mutluluk heftir hedefe ulaşmaktır bazende hedef uğruna çalışmaktır çok çalışmam gerek çoook...
Eski 24-07-2008   #300 (mesaj-linki)

sevmek sadece karşılık beklemeden sevmek ama sevildiğinide bilmek çaktırmadan
Cevap Yeni Konu Aç
Konu Araçları

Bana Mutluluğu Anlatabilir misin? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Sonsuz Aşk NoRanynn Yazın Hayatı 2328 1 Gün Önce 09:43
Peygamber Efendimiz (S.A.V.) Hakkında ThinkerBeLL Hz. Muhammed 144 3 Gün Önce 21:54
Sohbetler mechul Müslümanlık/İslamiyet 208 21-10-2007 01:58
Demet Sağıroğlu (Demet Sağıroğlu Hakkında - Demet Sağıroğlu Kimdir?) KisukE UraharA Müzik tr 3 01-03-2007 00:16
Hikayeler ve Öyküler -1- [Arşiv] NoRanynn Yazın Hayatı 1996 03-12-2006 19:50
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 09:01Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 1.07710099 saniyede (91.56% PHP - 8.44% MySQL) 9 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR