| | #1 (mesaj-linki) | |
| Çay Vakti | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Çay Vakti
Kahve sevmeyenler olabilir... Çay severler olabilir... Çay vaktini bu konuda geçirebilirsiniz... ![]() ![]() Nasıl kare ama ? ![]() Son Düzenleyen CrasHofCinneT; 09-10-2008 @ 17:09. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
Çayı çok severim.Bunun Rize'li olmamla bir alakası varmı bilmiyorum.Çünkü son 2-3 yıldır çaya bu kadar düşkünüm.Çay içmeden bir gün bile geçirmem,geçirsem mutlaka eksikliğini duyarım...Bu yazıyı yazarken yine çay içiyorum ![]() ![]() Kahvaltı da çay ![]() İkindi çayı ![]() ![]() | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
Resim konusuna dönüştürmek yerine, adına yaraşır bir sohbet konusu olması temennisiyle herkese benden bir çay...
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Çay Vakticayın lezız dı teşekür ederım caylarınız bıttı ise benden de cay ve kurabıye.............. afiyet olsun.......................!!! | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Çay Vakti Artık Foruma Evden Bağlanıyorum Bunu Islatalım ![]() Herkese Benden Çay.. | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Çay Vaktibu guzel haber sıkca cay içeceğiz demektır................bu arad cayın tadı guzel.............!!!bundan sonrakı caylar kımden ![]() bu aralar cımrılığım varda..saka kek benden | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Çay Vakti Aksam Çayları Benden... Afiyet Olsun... | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Çay Vaktioğle çayı da benden...............; | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
Bende biraz önce çay içtim...Hadi benden de herkese çay | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Çay, vakti |
Çay Vakti Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Darp - Vakti Geldi İntikamın | Blue Blood | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 31-07-2008 16:19 |
| Kerahet Vakti Nedir? | asla_asla_deme | Müslümanlık/İslamiyet | 1 | 30-04-2008 17:44 |
| Hacer - Kuşluk Vakti | KisukE UraharA | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 13-04-2008 00:16 |
| Haluk Levent - Bir Gece Vakti | KENCISii | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 25-02-2008 11:10 |
| Ezginin Günlüğü - Kül Vakti | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 24-02-2008 20:23 |