| | #1 (mesaj-linki) | |
| MsXLabs Üyeleri Okulda ThinkerBeLL(Öğretmen):Ödevlerinizi yaptınız mı ? Pasakli_Prenses:Yaptım hocam. ThinkerBeLL(Öğretmen):Ya Ötekiler? Kral_Aslan:Tam yapıyordum elektrikler kesildi hocam. ThinkerBeLL(Öğretmen):Yaa kesilince ne yaptın? Kral_Aslan:Msx'de konu açtım biraz hocam can sıkıntısından. ThinkerBeLL(Öğretmen):Bende açıcam ama konuyu değil kapıyı.Çık Dışarı! Sıfır ![]() _______________________________________________________________ NeutralizeR(Öğretmen):Çıkarın kağıtları yazılı yapacağım.. The Unique:Ama öğretmenim ben hastaydım çalışamadım. NeutralizeR(Öğretmen): Zaten ben öğretmen ömürüm kadar seni ders çalıştığını görmedim, duymadım.. The Unique:Tıp utansın!! İlaçlar iyileştirmiyor beni. ![]() Devam edecek.. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsXLabs Üyeleri Okulda
ÇoK GüZeL oLMuŞ... BrookLyn:Oğlum Aç Ödevini. LaNeTLY SWoRD:Benim Hiç Kalemim Olmadı ki (Emrah Style) BrookLyn:Alırız Sana Bi Kalem Dert mi? LaNeTLY SWoRD:BeNiM HiÇ DeRDiM oLMaDı Ki BrookLyn:Ne Zaman Oldu ki ![]() ve Bütün Sınıf Güler ![]() | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsXLabs Üyeleri Okulda
Sorular Sorular... En Sevmediğim Ders Fen Bilgisi ve Matematik. En Sevdiklerim Türkçe , Teknoloji Tasarım , Görsel Sanatlar , Bilgisayar , Beden Eğitimi (Herkesinde Olduğu Gibi )Birde Birazcık İngilizce...Fine Days... | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
MsXLabs Üyeleri Okulda Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MsXLabs Üyeleri - 1 (Video) | KENCISii | Sizin Video'larınız | 19 | 30-09-2009 16:32 |
| MsXLabs - MsXLabs Nedir - MsXLabs Hakkında | yüksel2 | X-Sözlük | 9 | 17-08-2009 19:40 |
| MsXLabs Üyeleri - Bir Zamanlar Bebektiler | Blue Blood | Üyeler Hakkında | 51 | 26-07-2009 20:56 |
| MsXLabs Üyeleri Magazin - Nerede Görüldüler? | Blue Blood | Kahve Molası | 58 | 19-01-2009 00:01 |
| MsXLabs Üyeleri - 2 (Video) | KENCISii | Sizin Video'larınız | 5 | 17-04-2008 14:33 |