Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: Yaşam :: > Erkekçe
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 13-07-2006   #16 (mesaj-linki)
Cvp: Çapkınlık Eğitimi Başladı

BAYANLARIN KALBİNİ KAZANMAK ZOR DEĞİL!..

Erkeklerin, kadınların kalbini çalmayı başarmaları için dürüstlüğü her şeyden önemli tutmaları gerekiyor. İşte dürüstlük ve diğer püf noktaları..

1- DÜRÜST OLUN
Listeye doğruluk ve dürüstlükle başlayalım... Diğer 7 ipucunu okurken bu kuralı hep aklınızda tutun. Yalan sizi hiçbir yere götürmez. Hiç kimse size yüzde 100 güvenilir olun ya da konu ile ilgisi olmayan detayları açığa vurun demiyor ama yalan söylemek ya da doğruları çarpıtmak bütün ilişkiler için kötü bir işarettir.

2- FİKİRLERİNİ YORUMLAYIN
Erkekler genellikle, kadınların şakadan anlama yetenekleri, kişilik ve zekaları yerine vücutları ve yüzleriyle ilgili itifatlar yaparlar. Kadınlara elbette dış güzellikleriyle ilgili komplimanlar yapın. Ancak zeki bir kadının, sadece görünüşe önem vermediğini de unutmayın.
3- " HARİKA GÖRÜNÜYORSUN, SPOR MU YAPIYORSUN ? "
Yine, yalan söylemeyin. Son zamanlarda kilo almış olabilir, kilosuyla ilgili şaka yapmaktan kaçının. Fakat kız arkadaşınız zayıflamak için çaba sarf ediyor, spor yapıyor, sağlıklı beslenmeye çalışıyor ve değişimini göstermeye hevesli ise ona iltifat etmeyi, iltifatta bulunmayı unutmayın. Çünkü olumlu bir destekten daha etkili hiçbir şey yoktur.

4- ONUNLA SEYAHAT EDİN
Erkekler, kız arkadaşları değil erkek arkadaşlarıyla seyahat etmeyi tercih ederler ve kadınlar bundan rahatsız olurlar. Bunu ona, kelimeleri öyle dikkatli seçerek söyleyin ki kalbi kırılmasın söyleyin ki kalbi kırılmasın nacağınızı söylerseniz bu çok daha güzel...

5- HER BAŞARILI ERKEĞİN ARKASINDA BİR BAYAN VARDIR
Herkesin bildiği bu cümle aslında bir anahtardır. Birçok erkek, partnerinin kendi başarılarındaki ve mutluluklarındaki yeri bilmezler ya da görmezden gelirler. Siz eşinize bunun farkında olduğunuzu belli edin ve onu takdir ettiğinizi bilmesini sağlayın.
6- SANA KATILMIYORUM
Sürekli olarak kendi fikirlerinizi empoze etmekten ya da kız arkadaşınızın her fikrini onaylamaktan kaçının. Kendi düşünceniz yokmuş gibi davranmayın ama onunkilere de ne kadar saygı duyduğunuzu gösterin.

7- DİNLEMESİNİ BİLİN
Daha iyi erkek arkadaş, sevgili, koca ve baba olmak için daha dikkatli dinleyin.

8- NELERDEN HOŞLANDIĞINIZI SÖYLEYİN
Bencillik iyi bir şey olmayabilir ama isteklerinizi ifade etmek sizi mutlu edecektir. Sadece bir kere dünyaya geliyorsunuz, sizi gerçekten mutlu eden şeyleri sevdiğinize neden söylemeyesiniz ki?.. Tüm beklentilerinize karşılık vermez ama bu, ilişkinizin daha uzun süreli olmasını sağlayacaktır.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 14-07-2006   #17 (mesaj-linki)

..::: YORUMSUZ :::..

Kadın: Saçımı kestireyim mi?

Erkek: Olur.

Kadın: Ama kıyamıyorum.

Erkek: Öyleyse kestirme.

Kadın: Canım değişiklik istiyor...

Erkek: O halde kestir.

Kadın: Bana akıl vermeyi bırak, delilere verir gibi.

Erkek: Eger nasıl hoşuma gittiğini bilmek istiyorsan, sana derim ki uzun saçlı. Bunu biliyorsun.

Kadın: Beni tanıdığında kısaydı..

Erkek: Ve sana tam olarak ne dediğimi hatırlıyorum:"Ne güzel olurdun uzun saçla"

Kadın: Ama herkes kesmemi söylüyor.

Erkek: Bu durumda kuafore git, ve bırak uyuyayım lütfen. Bunu senden Allah rızası için istiyorum.

Kadın: Peki nasıl kestireyim? Kat kat mı yoksa perçemli mi?

Erkek: Kat kat.

Kadın: Bana yakışacağını sanmıyorum, çünkü saçım çok düz.

Erkek: Bırak perçemli olsun öyleyse.

Kadın: Çok yorucu.

Erkek: Yorduğu zaman tekrar kestirirsin.

Kadın: O zaman asla uzatamam.
Erkek: Uzatmak istiyorsan kestirme güzelim.

Kadın: Bana guzelim deme!!!

Erkek:?!?!?!?!!!

2.Versiyon: Kadın / Kadın:

1.Kadın: Ah şekerim sacını mi kestirdin? Ne kadar güzel olmuşsun!

2.Kadın: Ay sahi mi söylüyorsun? Ben pek emin olamıyorum. Ay çok mu kısa oldu acaba...?

1.Kadın: Amaaan ne alakası var. Benim yüzüm bu kadar geniş olmasa, aynı kesimi ben de
denerdim. Benim şu saçım klasik oldu artık, yeni bir modele hiç cesaret edemiyorum.

2.Kadın: Ay yapma Allah aşkına nesi varmış yüzünün... Bak şöyle suralarından kat verdirsen, harika olur! Benim de boynum uzun olmasa aynı seninki gibi bir model yaptırırdım.

1.Kadın: Ah şekerim sen de bir alemsin. Keşke benim de boynum seninki gibi olsa. En
azından şu çökük omuzlarımın dikkat çekmesini engellemiş olurdum.

2.Kadın: Ayol sen ne diyorsun? Senin gibi omuzları olmasını isteyen bir sürü kız var...
Giydigin her şey sana öyle yakışıyor ki... Bir de benim şu kısa kollarıma bak. Omuzlarım seninkiler gibi olsaydı, giydiğim bluzlar üstümde emanet gibi durur muydu?

Vır vır vır, dır dır dır...

3.Versiyon: Erkek / Erkek:

1.Adam: Saçını mı kestirdin?
2.Adam: Evet
1.Adam: Sıhhatler olsun abi!..
2.Adam: Sağol...
Eski 18-07-2006   #18 (mesaj-linki)
Kriter

Sevgili arkadaşlar.. Kararınızı verirken diğer bi takım diplomasik kriterlerin haricinde bir kaç esnek keritere ihtiyaç duyabilirsiniz...

Kriterler:

1. hayır kelimesi kullanmayacak
2. maç izlerken önümden gecmiyecek
3. ağlamayacak kendi ayakları üstünde duracak
4. balkon muhabbetine girmeyecek
5. tek ayağımı havaya kaldırdığımda sehpa fazivesi görebilicek
6. bana fazla cümle kullandırmayacak
7. dizimin dibinde olacak
8. ayakları 22 derecede yıkıyacak
9. ara sıra bana bebiş muhabbeti yapacak
10. güzel olcak
11. annemin sözünden çıkmıyacak

ERKEK OLMAK
ERKEK OLMAK;
Geniş omuzlara sahip olmak değil önemli olan, kaç
kadına o omuzlara yaslanacak kadar güven verdiğidir...

ERKEK OLMAK;
Kalın bir sese sahip olmak, değil önemli
olan, nazik ve duygulu cümleler kurabilmektir.

ERKEK OLMAK;
Romantik bir ortamda güzel sözler fısıldamak değil
önemli olan, her sözünün kalbinden gelmesidir.

ERKEK OLMAK;
Vurdu mu oturtmak değil, önemli olan dokunuşundaki yumuşaklıktır.

ERKEK OLMAK;
Büyük ve ağır eşyaları kolay kaldırmak değil önemli olan,
hayatın yükünü cesurca taşıyabilmektir...

ERKEK OLMAK;
Kıllı bir vücuda sahip olmak değil, önemli olan
o vücutta nasıl bir kalp taşıdığıdır...

ERKEK OLMAK;
Herkesin harcı değildir
Eski 18-07-2006   #19 (mesaj-linki)
İdeal Sevgili Bulma Mekanları

İdeal Sevgili Bulma Mekanları

Sevgilisi olmayanların en büyük avantajlarından biri her an her yerde aradığı o özel insanla karşılaşıp büyük bir aşka yelken açma şansları olmasıdır.

ÖNEMLİ NOT: Sevgilinizin olup olmaması önemli değil. Sevgiliniz olsa bile bu tür mekanlarda daha çok vakit geçirmenizi tavsiye ederim. Nasip kısmet işi, hiç belli olmaz.. belki daha iyisini bulursunuz

Hayatının aşkına nerede rastlayabileceğini merak edenler mutlaka evli arkadaşlarına nerede tanıştıklarını sormuşlardır.

Bu merakınızı gidermenizde size az da olsa yardımcı olmak amacıyla biz de size sevgili adaylarıyla tanışabileceğiniz bazı mekanlar önermeye karar verdik.

Bu mekanlarda karşınıza çıkabilecek o özel insanla kurduğunuz diyalogların öneminin de altını çizerek önerilerimize geçelim:

* Arkadaşınızın evi:

İçkinin su gibi aktığı bir parti de olsa ciddi bir akşam yemeği ortamı da hayalinizdeki insanla karşılaşabileceğiniz yegane yerlerden biri arkadaşınızın evidir. Arkadaşınızın, sizin tanımadığınız birçok arkadaşı olabilir ve bu kişiler içinden hoşlanabileceğiniz insanlar çıkabilir.

Arkadaşınızın sizi tanıştırdığı arkadaşları gibi dolaylı yoldan da olsa size yakınlığı olan kişilerle tanışmak bir bakıma çok avantajlıdır. O kişiye örneğin: “Melis’i nereden tanıyorsun?” diye bir soru sorabilir ve uzun bir sohbetin ilk adımını atabilirsiniz. O noktadan sonra ortak arkadaşınız hakkında övücü sözler söyleyebilir ve hatta araya kendinizi de sıkıştırabilirsiniz.

Bir uyarı: Orada tanıştığınız kişinin arkadaşınızın eski sevgililerinden biri olmadığına emin olun. Bu, gelecekte o kişiyle aranızda olabilecek herhangi bir duygusal yakınlaşmaya olumsuz etkileyecektir.

* Bar:

Barlar klasik tanışma mekanlarıdır. Barlarda genellikle çakırkeyf, mutlu ve birileriyle tanışmak için can atan tipler vardır. Fakat bu tip mekanlarda biriyle tanışırken karşılaşılan bazı problemler vardır:

1-Tanışmayı düşündüğünüz kişi hakkında bilgi alabilme olasılığınız yoktur.

2-O kişinin sizden hoşlandığına da emin olamazsınız.

Bar gibi ortamlarda bu hususlara dikkat ederek yeni insanlarla tanışabilir ve hayatınızın insanına rastlayabilirsiniz.

Bir uyarı: Tanışmayı hedeflediğiniz kişinin çok sarhoş olmamasına dikkat edin. Çünkü insanlar bu tip yerlere içmek ve mümkün olduğu kadar çok yeni insanla tanışmak için gidiyor.

* İş yeri:

İşyerlerinde yaşanan ilişkilerin her zaman tehlikeli bir yanı vardır. O kişiyle yaşadığınız aşk bittiğinde sadece yeni bir sevgili değil bir de yeni bir iş aramak zorunda kalırsınız. Tabi bu da işyerinden hiç kimseyle birlikte olamayacağınız anlamına gelmiyor. Çünkü iş yerinde örneğin bir takım içinde çalıştığınız ve birlikte birçok şey paylaştığınız arkadaşınız iyi bir hayat arkadaşı olabilir.

Hoşlandığınız iş arkadaşınıza işten sonra dışarıda bir içki içmeyi önerebilirsiniz. Önce onunla iş dışında bir arkadaşlık kurup daha sonra her şeyi oluruna bırakabilirsiniz.

Bir uyarı: En azından sizin bölümünüzden olmayan biriyle böyle bir yakınlaşmaya girin. Hayatta hiçbir şey eski sevgiliyle birlikte çalışmak zorunda olmaktan daha kötü olamaz.

* Sınıflar:

Öğrenciyseniz ya da boş zamanını doldurmak için hobi kurslarına gidiyorsanız da unutmayın ki sınıf ortamı yeni insanlarla tanışmak için en uygun yerlerden biridir. Zaten ilgilendiğiniz ortak bir konunuz olduğundan karşınızdaki kişiyle konuşacak çok şeyiniz olacaktır. Onu daha yakından tanımak için aralarda onunla birlikte kahve içebilir ve sohbeti derinleştirebilirsiniz.

Bir öneri: Aynı sınıfta olduğunuz bir kişiyi etkilemek istiyorsanız sınıfın en iyisi olmaya çalışın. O zaman bu kişi yeteneklerinizin farkına varacak ve sizinle takılmak isteyecektir.

* Internet

Yeni bir kişiyle tanışmak için en kolay yol internettir. Seçtiğiniz arkadaş sitesine, ki bu konuda ne kadar iddialı olduğumuzu biliyorsunuz, fotoğraf yollayabilir ve ruhunuza en çok uyacak olan kişiyi çeşitli kriterleri işaretleyerek seçebilirsiniz.

İlk adım olarak seçtiğiniz kişinin profilini ele alarak o kişiye mesaj yoluyla sorular yöneltebilirsiniz. Örneğin Sertab Erener’i beğendiğini yazmışsa başka hangi şarkıcılardan hoşlandığını sorabilirsiniz. İlk mesaj çok önemlidir. Onun için orada yazacaklarınızın ilgi çekici ve renkli olmasına dikkat edin.

Bir öneri: Eğer mesajınıza cevap verirse hayatınızla ilgili daha detaylı bir mesaj atarak ondan da aynısını isteyebilirsiniz...

Bir yerde bir dua okumuştum.. Sizlerle paylaşayım..

elhamdürüsü ile
kızlar sürüsü ile
sabah birisi ile
akşam birisi ile
Aminnnnnnnnnnn
Allahım...
karımı her türlü tehlikeden koru gerekirse ben
tehlikeye
atılayım onu hiç yorma gerekirse ben yorulayım
o çalışmasın ben çalışayım
o hasta olmasın ben olayım
allahım
o aldatmasın
ben aldatayım
benim güzel karım dul kalmasın ben kalayım
amin...
Eski 18-07-2006   #20 (mesaj-linki)

Alıntı:
*MysticaL* adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ASLINDA COK SEY YAZABILIRIM AMA BENCE YERSIZ BU TUR SAVUNMALAR..BU KONUYU BILE ACTIKLARINA GORE YAPILCAK BİŞEY YOK..

ERKEKLER ADAM OLMAZ KIZLAR

Arkadaşım TartışıYORUM bu linki takip edersen yeteri kadar tatmin olacağından eminim
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
güzel tanışma sözleri, ilk tanışma soruları, ilk tanışma sözleri, kızlarla ilk tanışma, kızlarla tanışma sözleri, kızların eğitimi ile ilgili güzel sözler, sevgili olmak için tanışma soruları, tanisma sorulari, tanışma soruları, tanışma sözleri,
Çapkınlık Eğitimi Başladı Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Sakarya Üniversitesi Misafir Üniversitelerimiz 3 04-09-2008 13:19
Fırat Üniversitesi Tiglon Üniversitelerimiz 2 24-07-2008 22:36
Ve askerler KÖPEK sever - Köpek Resimleri -2- [Arşiv] NoRanynn Doğadan Manzaralar 1647 29-05-2007 17:32
Edip Günay (Edip Günay Kimdir? - Edip Günay Hakkında) BARIŞ Müzik tr 0 24-11-2006 17:10
Beden Eğitimi Öğretmeni Pollyanna Meslekler 0 02-10-2006 23:39
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 18:57Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.23946595 saniyede (76.05% PHP - 23.95% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR